TRENER PARTIZANA SE "DIVI" RIVALU: Zvezda je ozbiljna MAŠINERIJA, nema kod njih slučajnosti!
Aleksandar Stanojević obraća se večitom rivalu sa poštovanjem, Foto: FK Partizan/Sandić foto

FINALE KUPA

TRENER PARTIZANA SE "DIVI" RIVALU: Zvezda je ozbiljna MAŠINERIJA, nema kod njih slučajnosti!

Trener Partizana progovorio o tome što zvezda svako finale kupa igra na svom stadionu

Objavljeno:

Trener Partizana Aleksandar Stanojević ponovo je izneo interesantno mišljenje o finalu kupa, u koje crno-beli ulaze gladni titule nakon što su izgubili ligaški trofej.

Stanojević je pomenuo Zvezdinu moć, kako kaže, crveno-beli imaju kvalitet na svim poljima, kako ove godine tako i prejašnjih. Napomenuo je da se četvrti put susreće sa izabranicima Dejana Stankovića i to na stadionu "Rajko Mitić", pa je odgovorio na pitanje da li je to samo slučajnost, a odgovorio je kao iz topa:

Dejan Stanković, Aleksandar Stanojević
foto: Starsport©

-Pa kad je Zvezda u pitanju kod njih nikad nema slučajnosti, pritom je dodao:

STANOJEVIĆ PRED FINALE KUPA: Sudija nam je oteo titulu

- Počev od nekih folklornih stvari vezanih za medije, nekih stvari koje se proturaju i bilo kojih drugih stvari i tu kod njih slučajnosti nema, oni su jedna ozbiljna mašinerija koja ozbiljno radi - ja kažem, ja poštujem. Bave se ljudi svim stvarima i vode računa o svemu.

Kako kometarišete činjenicu da Zvezda gotovo svako svoje finale igra na svom stadionu, a Partizan van Beograda uglavnom.

- Ne znam baš te stvari, nisam razmišljao toliko daleko, da se bavim tim stvarima. Ali rekao sam vam eć, Zvezda je jedna ozbiljna mašinerija, videli ste kako oni sve to prezentuju sve, i od ,mene imaju veliko poštovanje da se time tako bave. Drugo, ne znam, ne bavim se time, evo nisam ni znao za taj podatak. Nisam razmišljao na taj način.

1 / 4 Foto: Starsport©

Partizan na pet utakmica na Marakani nije dao gol.

- Tako je, slažem se. Ali imali smo nekih situacija, šansi, jednostavno nismo postigli neke golove koje smo morali da postignemo, imali šanse... Ali niti nam to pravi pritisak niti nam daje neku drugu vrstu inata. Sve dosad bile slične na ovaj ili onaj način, nisu se ni oni nadavali golova. Osim onaj jedan derbi u kojem su bili bolji. Da bi pobedio moraš da daš gol, morate da ga postignete i to nam je cilj.

Aleksandar Stanojević
foto: partizan.rs

Začudilo je trenera Partizana i izbor sudija za finale Kupa...

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.