KLUBOVI SE OTIMAJU ZA SRPSKOG TRENERA: Žele da bude na njihovoj klupi, za koga će se na kraju odlučiti!
Vladimir Ivić, Foto: Starsport©

ZANIMLJIVO

KLUBOVI SE OTIMAJU ZA SRPSKOG TRENERA: Žele da bude na njihovoj klupi, za koga će se na kraju odlučiti!

Novinari RB Sporta zato su i kontaktirali strpskog stručnjaka sa konkretnim pitanjima, ali je on razumljivo morao da odbije saradnju

Objavljeno:

Mladen Krstajić je otišao iz Tel Aviva, a izraelski mediji su takav postupak uprave kluba protumačili kao pripremu terena za izvestan povratak Vladimira Ivića na mesto Makabijevog šefa struke. Međutim, najveći klub Izraela upravo je dobio jaku konkurenciju, jer su Rusi počeli da spekulišu o želji CSKA – ranije dovođenog u vezu i sa Markom Nikolićem – da Ivića vide u Moskvi.

Novinari RB Sporta zato su i kontaktirali strpskog stručnjaka sa konkretnim pitanjima, ali je on razumljivo morao da odbije saradnju.

- Gledajte, ne mogu sada da pričam o tome. U ovom trenutku ne mogu ništa da kažem - odgovorio je Ivić.

Ima li bar pregovora?

Vladimir Ivić
foto: Profimedia

- Ne, ne mogu ništa da kažem -

Prvi preduslov za dolazak Ivića u CSKA je odlazak aktuelnog šefa struke Alekseja Berezuckog, kome iz uloge asistenta pomaže i brat blizanac Vasilij. Legende kluba, ali u trenerskim vodama Ivić je ipak mnogo veće ime. Vodio je PAOK do pehara u Kupu Grčke, s Makabijem je dva puta bio prvak Izraela i igrao Ligu šampiona, da bi poslednji angažman imao u Votfordu u kojem je potrajao pet meseci pre no što je otpušten dok je tim bio na petom mestu na tabeli Čempionšipa. Kasnije je kao drugi na tabeli ušao u Premijer ligu, da bi se ove sezone ekspresno vratio u drugi rang takmičenja.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.