STANOJEVIĆ JE (I DALJE) BESAN: Kako da budem raspoložen?! Taj sudija nas je DIREKTNO oštetio u borbi za titulu!
Aleksandar Stanojević, Foto: Starsport©

ne sviđa mu se izbor arbitra za kup

STANOJEVIĆ JE (I DALJE) BESAN: Kako da budem raspoložen?! Taj sudija nas je DIREKTNO oštetio u borbi za titulu!

Uzimamo sve opcije. Nismo vežbali penale

Objavljeno: 14:11h

Trener Partizana Aleksandar Stanojević održao je konferenciju za medije pred finale Kupa Srbije koje se igra na stadionu Rajko Mitić.

Strateg crno-belih je izneo svoja očekivanja pred poslednji večiti derbi u sezonu koji može da spase sezonu Partizana.

- Sigurno nije odrada posla. Prva pomisao Kup ne može da bude bilo kakva utešna nagrada niti da spasava sezonu. Kad se završi analizira se sve. Ja to tako gledam. Jedna utakmica za mene ne može ni da spasi niti da bude loše po tom pitanju. Kad se sve završi onda ćemo svi zajedno iskomentarisati kakva je bila sezona. Meni jedna utakmica ništa lično ne donosi. Odigrali smo 60 utakmica, da bi jednu utakmicu vezivali za celu sezonu. Čak ni ako osvojimo Kup ne možemo da kažemo, dobro je, osvojili smo Kup - rekao je trener Partizana.

Stanojević je potom otkrio da postoje određeni problemi sa povredama u ekipi.

- Imamo malo problema sa Rikardom, nije trenirao. Bibras se vratio, odradio je trening sa ekipom, videćemo da li će biti sprema.

Aleksandar Stanojević
foto: Starsport©

Trener Partizana je istakao da njegova ekipa neće vežbati penale, pred finale Kupa.

- Uzimamo sve opcije. Nismo vežbali penale. Do sada smo mnogo puta vežbali, imali smo i kup utakmica, pa sada nisam želeo da vežbamo. Imamo strategiju ako dođe do penala. Na sve smo spremni. Do sad su sve utakmice koje smo igrali bili izjednačene, može biti penala, ali ne mora da znači - rekao je.

Veliko poštovanje prema Crvenoj zvezdi ima trener Partizana.

- Kad je Zvezda u pitanju kod njih nema slučajnosti. Počevši od folklornih koje proturaju kroz medije, oni su prava mašinerija. I ja to poštujem, bave se svim stvarim.

Aleksandar Stanojević
foto: Starsport©

Imao je raznih zamerki na račun delegiranja sudija za finale Kupa.

- Ovo je stvarno utakmica za uživanje. Prošle konferencije su bile plod razočaranja zbog stvari koje se dešavaju. Sve to utiče na nas. Nije nam prijatno ni kad vidimo ko sudi i kako je izabrana ta ekipa sudija. Videli ste i da je u VAR sobi sudija koji je sudio šest od sedam utakmica Zvezde. A drugi je sudija VAR-a sudija koji nas je oštetio direktno u borbi za tituli. I kako da budem raspoložen? Ne tražim alibi niti vršim pritisak. Samo pričam činjenice. Osobe koje su direktno uticale na prvenstvo dele pravdu u finalu. Žao mi je što smo došli u tu situaciju. Da li je to normalno? - rekao je Stanojević.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.