NEZAPAMĆENO! Iliev je siguran u jednu stvar pred finale Kupa sa Crvenom zvezdom!
Ivica Iliev, Foto: Printscreen/Youtube/FK Partizan Beograd

zanimljivo viđenje!

NEZAPAMĆENO! Iliev je siguran u jednu stvar pred finale Kupa sa Crvenom zvezdom!

Ivica Iliev smatra da će se dobre partije fudbalerima Partizana isplatiti u meču za trofej

Objavljeno: 18:07h

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev prokomentarisao je nedavno završeno prvenstvo i najavio borbu za trofej sa Crvenom zvezdom u finalu Kupa Srbije.

Iliev kaže da ne zna da je iko u svetu ikada završio prvenstvo kao drugi, a da je imao 98 bodova.

- Ne pamtim kada je neko sa 98 bodova završio kao drugi, ne samo u našem fudbalu, nego u svetskim okvirima. To zvuči nestvarno, mora da smo i tu neki rekord oborili, nažalost negativni. Mnogo toga je bilo dobrog, ali ostaje neverovatna žal zbog titule, pogotovo što znamo da smo dugi period bili na prvoj poziciji. Samo jedan mali pad, potpomognut štetama na račun jednog, a u korist drugog kluba, doveli su do toga da minimalni zaostatak ostane na snazi do kraja - kaže Ivica Iliev.

FK Partizan
FK Partizanfoto: Starsport©

Pobeda u finalu Kupa Srbije, u četvrtak na stadionu Crvene zvezde svakako bi bila melem na rane crno-belih.

- Imamo derbi u finalu Kupa, meč dve neverovatne ekipe, koje su tokom cele sezone i u Evropi pokazale da su u egalu. Verujem u našu ekipu, iako se ko zna koji put igra na njihovom stadionu. Verujem da ćemo biti nagrađeni za bolju igru, za razliku od prošlog i prvog derbija na našem stadionu, kada su nam pobede izmakle. Verujem da će nam se sve to vratiti u finalu Kupa.

U Humskoj su se okupili da odaju priznanje Rikardu Gomešu povodom titule najboljeg strelca Superlige i 100 odigranih mečeva u dresu Partizana.

Rikardo Gomeš
Rikardo Gomešfoto: Starsport©

- Rikardo je najveći strani napadač koji je ikada igrao u srpskom fudbalu. Rekordi koje je oborio su nestvarni. Po onom što sam čuo, samo je još Darko Pančev u jednoj sezoni imao 40 golova, trenutno dva više od Rikarda. Raduje me što je on napadač koji na svim nivoima postiže golove, ne samo u srpskom fudbalu. Nadam se da ćemo uživati u njegovim golovima i u narednim godinama - rekao je Ivica Iliev.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.