ZVEZDU OČEKUJE UZBUDLJIV PRELAZNI ROK! Mrkela ovog leta ima jednu OGROMNU želju!
Mitar Mrkela, Foto: Starsport

otkrio deo planova!

ZVEZDU OČEKUJE UZBUDLJIV PRELAZNI ROK! Mrkela ovog leta ima jednu OGROMNU želju!

Sportski direktor šampiona Srbije izjavio je kako bi voleo da Milan Borjan završi karijeru u crveno-belim dresu

Objavljeno: 12:07h

Sportski direktor Crvene zvezde, Mitar Mrkela, gostovao je na Areni sport povodom osvajanja pete uzastopne titule šampiona Srbije.

Crveno-beli su u poslednjem kolu savladali Voždovac sa 3:1 i tako došli do veoma željenog trofeja.

Očekuje nas veoma uzbudljiv prelazni rok u kom možemo očekivati i dolaske i odlazke iz Crvene zvezde, ali kako sportski direktor napominje, Strahinja Eraković ima status veoma bitnog igrača i neće biti prodat ukoliko ne stigne ponuda koja se ne odbija:

- On je naše dete ima 21 godinu, pre dve godine je debitovao, a mnogo ranije išao na pripreme i trenirao sa ekipom. Verujem da će u budućnosti biti standardan u nacionalnom timu. Naravno, ne mogu ništa da toliko sigurno da kažem, jer može da se desi da uleti ponuda koju ne možete da odbijete. Klub živi od sponzora, Evrope i prodaje igrača - izjavio je Mrkela.

1 / 3 Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

Iako je istakao da izbegava da priča o pojačanjima, odnosno imenima, potvrdio je da interesovanje za Dzjubu postoji, kao i da se traži odgovarajući igrač za poziciju desnog krila:

- Dzjubi ističe ugovor sa Zenitom i sigurno da mu neće ponuditi onakav kakav je imao ranije. Nije tajna da bismo želeli takvog igrača, on bi bio ozbiljno pojačanje, nosi veliko isksutvo i verujem da bi ga naši navijači dočekali raširenih ruku, ali koliko je realno videćemo. Takođe bismo želeli da dovedemo igrača za poziciju desnog krila.

Trenutno je klub u procesu pregovora sa kapitenom, Milanom Borjanom, a Mrkelina želja je da reprezentativac Kanade upravo u Zvezdi i završi karijeru:

- On je sigurno simbol Zvezdinog preporoda, učestvovao je u svim velikim rezultatima, došao je kada sam i ja postao sportski direktor i veoma je značajan i za tim i svlačionicu i klub. Verujem da će jednog dana, kada se bude pričalo o Zvezdinim uspesima, njegovo ime biti nezaobilazno. Moja, a i želja ostalih ljudi u klubu je da završi karijeru ovde i da tu i ostane.

(Espreso/Arena sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.