Brutalan tretman policije: PENDREK U LEĐA, KOLENO U MIŠIĆ! Zašto je došlo do sukoba u Hrvatskoj? (VIDEO)
Surova policija, Foto: Twitter/Hooligans.cz Official

sukob na autoutu

Brutalan tretman policije: PENDREK U LEĐA, KOLENO U MIŠIĆ! Zašto je došlo do sukoba u Hrvatskoj? (VIDEO)

U subotu kasno uveče došlo je do velikih nereda na autoputu A1 kod odmorišta Desinec, između Zagreba i Karlovca. Došlo je do masovnog sukoba navijača splitskog Hajduka i policije. U sukobima je učestvovalo više stotina ljudi.

Objavljeno:

Šta se tačno dešavalo?

Kako je saopštila policija, tokom organizovanog defilea oko 1.600 navijača Hajduka u autobusima, kombijima i automobilima sa utakmice u Zagrebu, navijači su se zaustavili na autoputu A1 kod odmorišta Desinec i blokirali sve trake autoputa u pravcu Karlovca.

UŽASNE SLIKE IZ HRVATSKE: Ima ranjenih! Huligani nasrnuli na policiju: Stotine učestvovalo, desetine povređeno!

Tada je, ne obazirući se na policijska upozorenja i naredbe, nekoliko stotina njih napalo fizičkom silom i predmetima pogodnim za nanošenje povreda, policajci više policijskih uprava koji su ih pratili, javila je sinoć zagrebačka policija.

Policajci su sredstvima prinude, uključujući i vatreno oružje, odbili napad na više osoba, nakon čega je praćeni konvoj ponovo stavljen pod nadzor.

Napominju i da su svi povređeni van životne opasnosti. U toku je identifikacija i privođenje osumnjičenih za krivična dela i prekršaje.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.