REŠENA MISTERIJA! Mbape ostaje na "Parku Prinčeva"! (VIDEO)
Kilijan Mpape, Foto: printscreen/twitter/PSG_inside

NE MENJA KLUB!

REŠENA MISTERIJA! Mbape ostaje na "Parku Prinčeva"! (VIDEO)

Prema vestima koje dolaze iz evropskih medija, PSŽ je samo za potpis novog ugovora isplatio neverovatnih 180.000.000 evra

Objavljeno: 22:05h

Sada je i zvanično sagi došao kraj, Kilijan Mbape ostaje u Parizu i to najmanje do 2025. godine.

Fudbalska Evropa je prethodnih dana sa nestrpljenjem isčekivala konačnu odluku Kilijana Mbapea, koga su svi već videli kao novog igrača Real Madrida. Ipak, supetalentovani Francuz je u poslednjem momentu promenio mišljenje i potpisao novi trogodišnji ugovor sa Pari Sen Žermenom.

- Zaista sam srećan što nastavljam avanturu u Pari Sen Žermenu. Ostati u Parizu, u mom gradu… Nadam se da ću nastaviti da radim ono što volim sa svima vama i da ćemo osvajati titule zajedno! Hvala vam puno. Ovo je moj dom, moj grad, kako sam uvek govorio. Nastavljam sa Pari Sen Žermenom, da zajedno osvajamo titule - rekao je Mbape po potpisu novog ugovora.

Sreću nije skrivao ni predsednik "svetaca" Naser Al Kelafi nije žalio para ne bi li ubedio napadača da ostane na "Parku Prinčeva".

- Ponosan sam što vam donosim ovu prelepu vest: Kilijan Mbape je potpisao ugovor do juna 2025. godine sa Pari Sen Žermenom- blistao je prvi čovek pariškog kluba.

Prema vestima koje dolaze iz evropskih medija, PSŽ je samo za potpis novog ugovora Mbapeo isplatio vrtoglavih 180.000.000 evra dok će fudbaler na godišnjem nivou zarađivati 50.000.000 evropskih novčanica neto.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.