STANKOVIĆ NAJAVLJUJE SPEKTAKL NA MARAKANI: Izvešćemo mentalno najači tim, znamo naš cilj!
Dejan Stanković, Foto: Starsport©

očekuje pobedu

STANKOVIĆ NAJAVLJUJE SPEKTAKL NA MARAKANI: Izvešćemo mentalno najači tim, znamo naš cilj!

On je rekao da "Voždovac želi da igra fudbal, bez obzira gde igra i ko je protivnik"

Objavljeno:

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je danas da će izvesti najjači tim u utakmici poslednjeg kola Super lige protiv Voždovca, u kojoj će njegovoj ekipi biti dovoljan bod za osvajanje šampionske titule.

- Mnogo smo pričali o sastavima, ali ne bih detaljnije ulazio u to. Znamo naš cilj, još u januaru smo rekli da imamo 16 utakmica - 16 finala, izvešćemo najjači tim, kako fizički, tako i mentalno. Nema razloga da bude drugačije sutra i da odstupimo od toga - rekao je Stanković na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Zvezde u nedelju od 18.30 dočekuju Voždovac u utakmici poslednjeg 37. kola Super lige Srbije. Zvezdi je za petu uzastopnu titulu potreban bod iz te utakmice, pošto drugoplasirani Partizan ima dva boda manje.

FK Crvena zvezda, Dejan Stanković, Fudbal
foto: Starsport

- Spremam utakmicu po utakmicu i to da li je jedan, dva, tri ili četiri špica, nama nije menjalo mnogo toga, jer znamo šta nam je činiti. Svesni smo da utakmica traje 90 minuta i da moramo da budemo pravi u svakom trenutku - naveo je Stanković.

On je rekao da "Voždovac želi da igra fudbal, bez obzira gde igra i ko je protivnik", ali da je njegova ekipa spremna.

- Dva puta smo se susreli sa njima, znamo im vrline i mane, ali isto tako smo svesni da ćemo igrati kod kuće pred 40.000 ljudi. Spremni smo u potpunosti za meč. Da li bih doveo nekog iz Voždovca u Zvezdu? Radije bih zadržao ove igrače koje treniram - dodao je trener Zvezde.

Ulaz na utakmicu je besplatan.

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.