STANOJEVIĆ SE NADA ČUDU NA RAJKO MITIĆU: Svaka ekipa može da iznenadi, pogotovo Voždovac!
Aleksandar Stanojević, Foto: Starsport©

VIDEĆEMO

STANOJEVIĆ SE NADA ČUDU NA RAJKO MITIĆU: Svaka ekipa može da iznenadi, pogotovo Voždovac!

Ne očekujem defanzivan Radnički, nije lako da se vratiš u igru kad primiš gol

Objavljeno:

U nedelju ćemo saznati osvajača šampionske titule za tekuću sezonu, Crvena zvezda je na korak od pete uzastopne titule, ali dok god se igra i u Partizanu gaje nadu u preokret.

Naravno, da bi uopšte ostao u igri, Partizan bi morao da savlada niški Radnički sutra od 18.30h u Humskoj, a trener crno-belih Aleksandar Stanojević je danas najavio taj duel.

- Poslednja utakmica u našem prvenstvu, matematički još imamo šansu za titulu, tako se spremamo, tako smo i motivisani.

Ne očekujem defanzivan Radnički, nije lako da se vratiš u igru kad primiš gol. Očekujem motivisan Radnički, igraju utakmicu koja može da im znači plasman u Evropu, ali i mi smo motivisani' - izjavio je Stanojević.

Kada je u pitanju sastav tima, za sada je najveća Stanojevićeva briga povreda veziste Bibarsa Natha. Njegov nastup je i dalje pod upitnikom.

Aleksandar Stanojević
foto: Starsport©

- Ne znamo još. Sačekaćemo današnji trening i ovih dana da vidimo u kojoj meri možemo da računamo na njega. Uvek pravimo rotacije, tako ćemo i ovoga puta - kaže Stanojević.

Pre pet godina, pobeda Voždovca nad Crvenom zvezdom je otvorila vrata Partizanu da osvoji titulu. Da li je to moguće i ovoga puta, bilo je jedno od pitanja upućenih Stanojeviću.

- Ne verujem u tako neke stvari, verujem da svaka ekipa može da priredi iznenađenje, pogotovo Voždovac, koji ima jedan specifičan stil igre, uvek mogu da iznenade' - kaže Stanojević.

Već u četvrtak će Zvezda i Partizan voditi borbu za trofej u Kupu, a Stanojević je zamoljen da prokomentariše to što je Zvezda opet u ulozi domaćina.

-Ne bih sad o Kupu, imamo utakmicu koja donosi titulu, pa sam fokusiran na to' - dodao je on.

Novinari su ga podsetili i na izjavu posle pobede nad Voždovcem da više ne veruje u osvajanje titule.

- Ja sam rekao da ne verujem iz hiljadu onih razloga, da se ne ponavljam, ali izvešćemo najbolji sastav da bi se pobedio Radnički - kaže Stanojević koji je na kraju pozvao navijače da podrže njegov tim.

- Voleo bih da dođu da nas podrže, nije toliko bitan broj, već da bude pozitivna atmosfera, da nas podrže, da budu uz nas -

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.