ČUKA HOĆE BIVŠEG FUDBALERA ZVEZDE: Nadaju se da bi i on mogao da rehabilituje karijeru na Banovom brdu!
Stadion Čukaričkog, Foto: Espreso.co.rs

videćemo šta će biti

ČUKA HOĆE BIVŠEG FUDBALERA ZVEZDE: Nadaju se da bi i on mogao da rehabilituje karijeru na Banovom brdu!

Čuka je ovu sezonu završila na ubedljivom trećem mestu i na leto će igrati kvalifikacije za Ligu konferencija

Objavljeno:

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Luka Adžić nalazi se u ozbiljnim pregovorima sa Čukaričkim, kako prenosi Telegraf!

Adžić je on 1. jula slobodna igrač, jer mu ističe ugovor sa holandskim klubom, što je svakako malo olakšavajuća okolnost za Brđane koji su najavili prave respektabilan tim za sledeću sezonu. Sezonu u kojoj bi kroz Superligu mogli da se domognu grupne faze nekog evropskog takmičenja.

Prema njihovim saznanjima, posao još nije gotov. Međutim, Čuka ima veliku želju da angažuje Adžića koji je ove sezone odigrao samo 16 mečeva za Cvole.

Dok je igrao za Zvezdu, važio je za velikog talenta i imao je uticaj u osvajanju titule 2018. godine. Međutim, zbog određenih nesuglasica napustio je marakanu i otišao u Anderleht u kom nije dobio pravu šansu.

Luka Adžić
foto: Starsport©

Emen dva puta i Ankaraguču bili su klubovi u kojima je igrao na pozajmici i nema sumnje da je ispred njega težak zadatak da oživi karijeru. A ako gledamo neku noviju istoriju, Čuka je idealno mesto za to. Primeri su Nemanja Radonjić i Veljko Birmančević koji su procvetali na Banovom brdu, kao i Đorđe Jovanović koji sada igra u životnoj formi.

Čuka je ovu sezonu završila na ubedljivom trećem mestu i na leto će igrati kvalifikacije za Ligu konferencija. Takođe, očekuje se da Dušan Kerkez u narednim danima i zvanično ude imenovan za novog trenera Brđana.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.