OVO JE PREVRŠILO SVAKU MERU, ŠTA JE SVE LUKA URADIO ZA VAŠ KLUB: Milivojević doživeo neprijatnost na terenu!
Luka Milivojević, Foto: EPA/Neil Hall

NEVEROVATNO

OVO JE PREVRŠILO SVAKU MERU, ŠTA JE SVE LUKA URADIO ZA VAŠ KLUB: Milivojević doživeo neprijatnost na terenu!

Već se spekuliše o njegovom povratku u grčki Olimpijakos

Objavljeno: 09:46h

Luka Milivojević godinama je bio miljenik navijača Kristal Palasa, pa je javnost šokirala reakcija na dodeli klupskih nagrada pre nekoliko dana.

Srpski fudbaler, kapiten londonskog kluba, dočekan je zvižducima pristalica tokom ceremonije u Krojdons boksparku, čime je nastavljena netrpeljivost koja je proteklih meseci rasla na društvenim mrežama.

Navijači su nezadovoljni doprinosom Milivojevića ove sezone, koji se nije snašao u sistemu koji je doneo novi trener Patrik Vijera.

Igrač koji je bio integralni deo Palasovog tima – kvario igru protivnika, menjao ritam igre, pokretao napade, realizovao penale, je u protekloj sezoni bio nevidljiv.

Luka Milivojević
foto: Profimedia

- Ko god da je izviždao čoveka od 12 miliona funti ne zaslužuje da se nazove navijačem Kristal palasa podsetio je Atletik na obeštećenje koje je premijerligaš platio Olimpijakosu u januaru 2017. za srpskog vezistu: Milivojeviću je prošlog leta preminuo otac, što je uticalo na njegove pripreme sa ekipom. Dolazak Vijere za trenera je mnogo promenio ekipu. Promenio je stil igre i formaciju. Posle svega nije bilo iznenađenje videti kako se muči da zadrži mesto u timu - osudio je list "Atletik" ponašanje navijača Palasa.

Međutim, Milivojeviću nije stiglo čak ni izvinjenje kluba, a mediji spekulišu da će Srbin na leto napustiti Palas. On ima ugovor do leta sledeće godine, ali bi zainteresovani klubovi mogli da ga kupe za 4-5 miliona evra.

Već se spekuliše o njegovom povratku u grčki Olimpijakos, odakle je i stigao u Palas 2017. Problem bi mogla da bude njegova plata od skoro 5 miliona evra godišnje.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.