ARTJOM DZJUBA U ZVEZDI? "Zašto da ne, tamo vole nas Ruse!"
Artjom Dzjuba u dresu Rusije, Foto: EPA/Anatoly Maltsev

otkud sad ovo?

ARTJOM DZJUBA U ZVEZDI? "Zašto da ne, tamo vole nas Ruse!"

Izjava koja će rasplamsati strasti u Srbiji

Objavljeno:

Bivši menadžer Artjoma Dzjube, FIFA agent Aleksej Safonov je ponovo govorio o potencijalnom prelasku Rusa u Crvenu zvezdu.

Iako su ovih dana informacije govorile da od toga neće biti ništa, Safonov se ne bi kladio.

- Očigledno je da trener Zenita Semak ne računa ozbiljno na Dzjubu za sledeću sezonu. Nešto se desilo između njih dvojice. Zato mislim da bi za Dzjubu bilo najbolje da ode - izjavio je za Sovsport.

Pored Srbije, ruskog napadača zovu i klubovi iz Turske.

Artjom Dzjuba
Artjom Dzjubafoto: Profimedia

- U Turskoj najbolje plaćaju, plus vole igrače sa jakim imenima. Ali, u Turskoj niko neće da se zeza sa njim. Kazaće mu, dobio si pare, sad davaj golove! Prvenstvo je teško, navijači su opasni. Ako mu ne skrene, počeće da ga pljuju - smatra Safonov.

Kao jedina prepreka za dolazak u Beograd je plata koja ne bi prelazila 500.000 evra po sezoni.

- Jedina realna i prava opcija je Crvena zvezda! Tamo je Dzjuba poznat i što je još važnije u Srbiji vole Ruse. Plus, to je dobra opcija za život posle karijere. Ne volim da brojim bilo kome pare, niti da bilo kome zavirujem u novčanik. Dzjuba je pristojno zaradio. Mogao bi posle karijere da kupi jednu kuću u Srbiji, drugu na moru u Crnoj Gori. Da otvori fudbalsku akademiju u Beogradu, u Srbiji ima mnogo talentovane dece - istakao je bivši menadžer Dzjube.

Artjom Dzjuba
foto: EPA/Anatoly Maltsev

- Bio sam nekoliko puta u Srbiji. Sjajno mesto za život. Ponavljam, tamo vole nas Ruse. Plata od 500.000 evra godišnje garantuje više nego pristojan život u Srbiji. Opet, prvenstvo nije preteško, dva super meča u sezoni sa Partizanom, u ostalo može da igrate sa pola snage. Za starijeg igrača ovo je dobra opcija - zaključio je on.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.