SADA JE PRAVI TRENUTAK! Partizan dovodi fudbalera koji iza sebe ima odličnu sezonu!
Fudbaleri Partizana, Foto: Starsport©

bio je i ranije na meti!

SADA JE PRAVI TRENUTAK! Partizan dovodi fudbalera koji iza sebe ima odličnu sezonu!

Tokmak Nguen uglavnom igra krilnog napadača

Objavljeno: 18:22h

Pokušaj broj jedan nije uspeo zbog sitnih para i zbog toga su se u Partizanu gorko pokajali.

U zimu 2019. godine Ivica Iliev je „snimio“ Tokmaka Nguena u norveškoj ligi, čvrsto je zagrizao da ga dovede u Humsku, ali crno-beli u tom trenutku nisu imali dovoljno novca da plate obeštećenje Stromsgodsetu.

Situacija je sada dosta drugačija i Partizan je ponovo u akciji da dovede Nguena. Fudbaler poreklom iz Kenije, koji ima i norveški pasoš, odigrao je odlične tri i po sezone u Ferencvarošu, stigao je s njim i do Lige šampiona, a činjenica da mu za mesec dana ističe ugovor sa mađarskim klubom upalila je ponovo lampice na crno-beloj strani Topčiderskog brda.

Tokmak Nguen
foto: EPA/Sergey Dolzhenko

U stvari, pre bi se reklo da su u Partizanu vrebali trenutak, čekali da li će im se ponovo ukazati šansa, jer Iliev ne krije da nije preboleo što mu je Tokmak izmakao.

Tokmak Nguen uglavnom igra krilnog napadača, koji ulazi u sredinu i odatle dejstvuje. Kenijac može da igra i na poziciji „desetka“, na kojoj je crno-belima ovog leta urgentno potrebno pojačanje. Na 147 utakmica za Ferencvaroš Tokmak je postigao 43 gola i dodao 26 asistencija, a u sve četiri sezone koliko je član mađarskog kluba osvajao je titule prvaka države.

Partizanu, ipak, neće biti lako, jer turski mediji pišu da je i Bešiktaš zainteresovan da dovede igrača Ferencvaroša, dok ni mađarski prvak ne odustaje od želje da produži s njim ugovor.

(Espreso/Mocart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.