POZNATO KO MENJA STANOJEVIĆA! Došlo je do prvih kontakata između uprave Partizana i srpskog stručnjaka!
Fudbaleri Partizana, Foto: Starsport©

uprava crno-belih počela potragu!

POZNATO KO MENJA STANOJEVIĆA! Došlo je do prvih kontakata između uprave Partizana i srpskog stručnjaka!

Želja svih u klubu iz Humske je da se na vreme napravi moćan tim

Objavljeno:

Mladen Krstajić i Partizan? Da, moguće je. Kako Kurir ekskluzivno saznaje već je došlo do prvih kontakata na relaciji klub iz Humske i aktuleni trener Makabija. Put do dogovora nije uopšte jednostavan, jer je Makabi zadovoljan poslom koji je obavio srpski stručanjak i želi ga u klubu i naredne sezone.

Sa druge strane, uprava crno-belih uveliko je počela potragu za novim trenerom. Želja svih u Partizanu je da na vreme naprave moćan tim, jer titula u narednoj sezoni donosi plasman u Ligu šampiona.

Za početak - trener. Možda i najvažnija karika u lancu bira se između nekoliko imena, a kako što smo rekli Krstajić je jedan od njih. I kotira se visoko po mišljenju uprave Partizana.

Nekadašnji selektor Srbije, koji je prerano gurnut na taj težak posao, gradi svoj trenerski put u redovima Makabija iz Tel Aviva. Izrealskog velikana preuzeo je u teškoj situaciji, ali je uspeo da sa nekoliko odličnih poteza zadobije poverenje navijača i uprave kluba.

Prvo, angažovanje Đorđa Jovanovića, a zatim velikom pobedom na gostovanju Makabiju iz Haife (budući šampion Izreala), kao i nekim dobrim rezultatima pre svega u Evropi.

Krstajić je u Tel Avivu potpisao ugovor do kraja sezone, ali sa mogućnošću produžetka saradanje ukoliko obe strane budu zainteresovane. Završetak izrealske lige je naredne nedelje, a tada dobijamo odgovore od Makabija, Krstajića...


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.