ZATRAŽIO ODLAZAK SA MARAKANE! Stigao kao VELIKO pojačanje, već NAPUŠTA Zvezdu!
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: Starsport©

gotovo je!

ZATRAŽIO ODLAZAK SA MARAKANE! Stigao kao VELIKO pojačanje, već NAPUŠTA Zvezdu!

Ofanzivac nije opravdao očekivanja crveno-belih, sprema povratak u domovinu

Objavljeno: 16:43h

Izgleda da je veliko pojačanje Crvene zvezde prokockalo sve šanse i ne želi više da se zadržava na "Marakani".

Posle godinu i po dana u Beogradu i Crvenoj zvezdi, Filipo Falko se gotovo izvesno vraća u Italiju.

Italijanski ofanzivac je u januaru 2021. došao na Marakanu kao kapitalno pojačanje iz Lećea, ali nije opravdao očekivanja. Iako ga ugovor za crveno-bele veže još godinu dana, Italijan želi da se vrati u domovinu.

Mediji na Apeninima otkrivaju da je Falko nedavno promenio menadžersku agenciju koja ga je zastupala do sada i da je novim agentima dao zadatak da mu ovog leta obezbede transfer u Italiju.

Filipo Falko
Filipo Falkofoto: Starsport©

Falko je stigao u Crvenu zvezdu pre godinu i po dana za 1.500.000 evra i potpisao saradnju na dve i po godine vrednu 600.000 evra po sezoni. Imao je probleme sa koronom, povredama, slabo se uklopio i nije iskoristio šanse koje mu je pružio Dejan Stanković. Za Zvezdu je igrao na 36 mečeva, uglavnom ulazeći sa klupe (20 puta) i postigao je šest golova. Ove sezone je dao samo dva gola na 26 utakmica i definitivno istrošio kredit na Marakani.

Uprkos slaboj epizodi na Marakani, Italijan se nada da će zahvaljujući novoj agenciji pronaći angažman u Seriji A. Ipak, italijanski mediji otkrivaju da je mnogo realnija opcija neki od članova Serije B koji imaju ambicije da se bore za ulazak u elitu. U Crvenoj zvezdi su spremni za rastanak čak i po cenu da ne dobiju obeštećenje s obzirom da je Falko jedan od plaćenijih igrača u timu.

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.