RADUJE ME UČINAK PROTIV VOŽDOVCA, NADAM SE DA MOGU DA POBEDE ZVEZDU: Stanojević sa puno poštovanja govorio o rivalu
Aleksandar Stanojević, Foto: Starsport©

sve je rekao

RADUJE ME UČINAK PROTIV VOŽDOVCA, NADAM SE DA MOGU DA POBEDE ZVEZDU: Stanojević sa puno poštovanja govorio o rivalu

Ne očekujem defanzivni pristup rivala, mada ni da nas nešto posebno napadnu u odnosu na prethodne utakmice

Objavljeno:

Dueli sa Voždovcem u prethodnom periodu postali su rutina za Partizan, tako makar govore rezultati na prethodnih pet susreta u kojima su crno-beli sa isto toliko trijumfa i gol razlikom 16:0.

Ipak, uprkos statistici Aleksandar Stanojević je dan pre gostovanja u Zaplanjskoj ulici zakazanog za 16. časova u okviru 36. kola Superlige Srbije istakao kvalitet Zmajeva uz napomenu da bi upravo oni mogli da budu tim koji će uneti pometnju u šampionsku trku s obzirom na to da e u poslednja dva kola odmeriti snage sa pretendentima na šampionsku krunu.

Aleksandar Stanojević
foto: Starsport©

- Raduje me dosadađnji učinak protiv Voždovca, ali ne želim da pričamo o tome jer je svaka utakmica za sebe. Voždovac je kvalitetan rival. U susretima sa njima nekada je bilo lako stići do pobede, ali nekada smo i teže dolazili do pobede. Protivnniu je svaki bod neophodan u borbi za Evropu te verujem da će rizikovati i igrati bez kalkulacija. Nama treba pobeda takođe. Ne očekujem defanzivni pristup rivala, mada ni da nas nešto posebno napadnu u odnosu na prethodne utakmice. Dešava se da menjaju formaciju, ali ne i način igre - kazao je Stanojević.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.