Krštenica Tariba Vesta je jedna od najvećih MISTERIJA SVETA! Da li je najstariji igrač u istoriji Partizana?
Taribo Vest, Foto: Profimedia

danas nema kikice

Krštenica Tariba Vesta je jedna od najvećih MISTERIJA SVETA! Da li je najstariji igrač u istoriji Partizana?

Postoje vetske misterije koje nikada nećemo razotkriti, među njima je i koliko zapravo bivši igrač Partizana, Taribo Vest ima godina (?)

Objavljeno: 08:51h

Misterija o Taribo Vestu traje od kada se pojavio na terenu. Uvek je izgledao starije nego što krštenica to kaže, ili je možda, verovatno, ona promenjena (?)

Prema vikipediji rođen je 26.marta 1974. godine, što znači da je na pragu pola veka života.

Dilema oko njegovih godina traje od igračkih dana, a nastupao je za 13 klubova od kojih su nam najpoznatiji: Milan, Inter, Kajzerslautern, Derbi Kauntri, Partizan.

Prstenac Mateusu - Poruka na volanu da je skoknuo do Milana! ZAKRČIO GAZELU - Anegdote Tariba Vesta iz Partizana!

- Rekao sam Bjekoviću (tadašnjem sportskom direktoru): 'Nenade, au, kakav je Taribo igrač, daj da ga dovedemo. Bio je slobodan igrač. Mislim da je tada imao 40 godina, a prijavljivao je 28! Nama je, ipak, odradio neviđen posao. To je bio sjajan potez kluba - prisetio se Zečević.

Priča se da kada je Vest završio karijeru 2008. godine imao 46. godini, za njega vreme ne postoji:-)

Ostaje upamćena priča Brazilca Ronalda, koji se sa bivšim fudbalerom Partizana sreo tokom omladinske utakmice sa Nigerijom:

1 / 4 Foto: Profimedia

- Taribo je izgledao kao da ima 25 godina, videlo se da su Nigerijci bili stariji od nas mnogo, fizički mnogo jači, na kraju smo zamenili kopače. Ja sam bio dete, on odrastao čovek -, kaže Brazilac.

A onda je usledila bomba. - Dođem u Inter, i on je stigao iz Oksera, kada vidim, mi isto godište - smejao se Ronaldo. Ronaldo je malo preterao, on je rođen 1976. Taribo Vest prema zvaničnim papirima je dve godine stariji...

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.