OVAJ TIM NE BI BRINUO ZA EVROPSKO PROLEĆE! Da se Zvezda i Partizan spoje, u Evropi bi nastao vatromet! (VIDEO)
Foto: Nebojša Mandić

MOZGALI SMO!

OVAJ TIM NE BI BRINUO ZA EVROPSKO PROLEĆE! Da se Zvezda i Partizan spoje, u Evropi bi nastao vatromet! (VIDEO)

Pred vama je ono što mi smatramo najboljom jedanaestorkom kada se iskombinuju ekipe šampiona i vicešampiona Srbije u fudbalu! Da li imate nekoga da dodate ili oduzmete?
Objavljeno: 22:45h

Nikola Milenković

Jednostavno, on i Le Talek i nemaju neku pravu konkurenciju na ovoj poziciji. Kada Milenković ne igra, odmah se oseća nesigurnost u odbrani ekipe Marka Nikolića...To se pokazalo i na Večitom derbiju, kada Zvezda nije bila ni blizu protivničkog gola...

Mihailo Ristić

Igrač kojem nije glavna pozicija levi bek, ali se na njoj ubedljivo najbolje snašao od cele konkurencije. Cele sezone je odlično igrao u odbrani, dok je u napadu doprinosio više nego možda ijedan igrač koji igra u defanzivnoj liniji u našoj ligi. Dovoljno je reći da se mnogi fudbalski velikani interesuju za njega.

Marko Jevtović

Često osporavani igrač, čija je karijera upala u "status kvo" fazu kod bivšeg trenera Ivana Tomića. Razlog za tako nešto bile su njihove privatne razmirice iz prošlosti, kako saznajemo iz nezvaničnih izvora, a otkako je Partizan preuzeo povratnik Marko Nikolić, Jevtović je proveo skoro sve minute na terenu, a do jednog momenta imao je samo pobede sa crno-belim taborom!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.