OVAJ TIM NE BI BRINUO ZA EVROPSKO PROLEĆE! Da se Zvezda i Partizan spoje, u Evropi bi nastao vatromet! (VIDEO)
Foto: Nebojša Mandić

MOZGALI SMO!

OVAJ TIM NE BI BRINUO ZA EVROPSKO PROLEĆE! Da se Zvezda i Partizan spoje, u Evropi bi nastao vatromet! (VIDEO)

Pred vama je ono što mi smatramo najboljom jedanaestorkom kada se iskombinuju ekipe šampiona i vicešampiona Srbije u fudbalu! Da li imate nekoga da dodate ili oduzmete?
Objavljeno: 22:45h

Mičel Donald

Ključna karika ekipe Crvene zvezde! Ko to ne primećuje, slabo se razume u fudbal. Njegovi odbrambeni zadaci, kao i neke napadačke majstorije, uveseljavali su Delije tokom cele godine. Posebno u evropskim mečevima, odakle pamtimo onaj gol protiv Valete.

Everton Luiz

Ako nas pitate, on je možda i najbolji igrač cele Superlige. Kada ga gledate uživo, možete da vidite da on ukrade preko deset čistih lopti tokom utakmice, kao i da je razdaljina koju on pretrči lagano dovoljna da se takmiči sa najboljim zadnjim veznim iz Premijer lige...

Leonardo da Silva Souza

Igrač koji je najavljivan kao bomba, a početak njegove karijere u Partizanu propraćen je velom tajnosti, pošto niko nije smeo da garantuje za njega, jer je u prošlosti imao problema sa zakonom (i dalje nije jasno da li su oni rešeni). Ali, kada je počeo da igra svoju igru, svaki čovek na stadionu bio je apsolutno omađijan, a dobio je čak i svoju pesmu od Grobara: Ole, ole, ole, oleee, Leoooo, Leooooooo!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.