OVAJ TIM NE BI BRINUO ZA EVROPSKO PROLEĆE! Da se Zvezda i Partizan spoje, u Evropi bi nastao vatromet! (VIDEO)
Foto: Nebojša Mandić

MOZGALI SMO!

OVAJ TIM NE BI BRINUO ZA EVROPSKO PROLEĆE! Da se Zvezda i Partizan spoje, u Evropi bi nastao vatromet! (VIDEO)

Pred vama je ono što mi smatramo najboljom jedanaestorkom kada se iskombinuju ekipe šampiona i vicešampiona Srbije u fudbalu! Da li imate nekoga da dodate ili oduzmete?
Objavljeno: 22:45h

Filip Manojlović

Kada je sezona 2016/2017 već počela, ovaj momak je vraćen u Zvezdu na pozajmicu iz Bačke... Od tada, postao je nezamenjiv na golu crveno-belih, a iako je Filip Kljajić dobio zlatnu rukavicu za najbolji statistički učinak, neke intervencije mlađanog Filipa su nas uverile da je ipak on prvi izbor za ovu listu.

Miroslav Vulićević

Zamenik kapitena Partizana, koji predvodi svoje igrače na teren svaki put kada to ne radi Saša Ilić (a, to je često). Posle svake utakmice noge su mu obmotane ledom, zbog toga što pored njega lopta možda može da prođe, ali igrač teško. I u napadu je pokazao da je najbolji desni bek lige, a ne samo kada su ova dva kluba u pitanju.

Damijan Le Talek

Igrač koji je karijeru počeo kao ofanzivac, a i u Zvezdi je dao dosta golova. Međutim, njegova sigurnost u odbrani je nemerljiva, jer da njega nema, teško da bi se Fibel, Luković i Rendulić mnogo nakrali lopti.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.