ZVEZDA REŠILA PROBLEM! Aktivira se klauzula u ugovoru fudbalera!
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: Starsport©

ZASLUGA ZA DOBRE PARTIJE!

ZVEZDA REŠILA PROBLEM! Aktivira se klauzula u ugovoru fudbalera!

Aleksandar Lukić je imao zapaženu ulogu u Ligi šampiona za mlade u sezoni 2019/20.

Objavljeno: 18:13h

Aktivirana klauzula o produžetku ugovora sa Aleksandrom Lukićem, u fokusu sudbina Ilije Babića.

Nedavna vest da se Stefan Leković priključio treninzima prvog tima Crvene zvezde potvrdila je ozbiljne planove rukovodstva crveno-belih sa perspektivnim štoperom, a uz lidera generacije 2004. pred čelnicima kluba iz Ljutice Bogdana je razrešenje statusa i ostalih igrača koji se kale na pozajmicama u prvoligaškom društvu.

Omladinci Crvene zvezde
foto: FK Crvena zvezda

Prvi naredni korak po pitanju talenata stasalih iza juga Marakane predstavljaće produžetak ugovora sa Aleksandrom Lukićem, štoperom rođenim 2002. godine koji seniorsko iskustvo stiče u dresu IMT-a.

Defanzivac koji se u aktuelnoj sezoni ustalio u timu kraj Hale sportova odigrao je 22 meča u Prvoj ligi i imao značajan doprinos na aktuelnom putu Traktorista koji su u borbi za ostorijski plasman u Superligu, a učinak je bio povod da crveno-beli aktiviraju klauzulu koja predviđa još dve godne saradnje.

Podsetimo, Lukić je imao zapaženu ulogu u Ligi šampiona za mlade u sezoni 2019/20. u kojoj su crveno-beli juniori prošli grupu u društvu Bajerna, Olimpijakosa i Totenhema, a potom eliminisali i talente moldavskog Šerifa nakon čega ih je eliminisao Midtjiland.

(Espreso/Mocart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.