U HUMSKOJ KUJU ŽESTOK PLAN! Očekuju se dva VELIKA potpisa!
Fudbaleri Partizana, Foto: Starsport©

sjajna vest!

U HUMSKOJ KUJU ŽESTOK PLAN! Očekuju se dva VELIKA potpisa!

Pomenuti poslovi će veruju u Partizanu biti okončani do početka letnje pijace

Objavljeno:

Partizan je produžio ugovor sa Bibrasom Nathom, a u Humskoj nameravaju da zadrže i centralnog defanzivca Nemanju Miletića bar još sezonu, kao i napadača Rikarda Gomeša koga žele mnogi timovi zbog neverovatne statistike.

To nije kraj realizacije plana za letnji prelazni rok, jer klub iz Humske ima nameru da obnovi saradnju sa još dvojicom aktuelnih prvotimaca – desnim bekom Aleksandrom Miljkovićem i golmanom Milanom Lukačem, saznaje Telegraf.

Pomenuti plan će, baš kao i u slučaju Miletića i Rikarda, veruju u Humskoj, biti okončan do početka letnje pijace, pa će sportski sektor moći da se fokusira na realizaciju prelaznog roka mimo postojećeg igračkog kadra, odnosno dopunsku selekciju, koja će svakako biti obavljena.

1 / 3 Foto: Starsport©

U Partizanu su veoma zadovoljni onim što je Miljković pružio, jer se bez ustručavanja može reći da je bio najstandardniji na svojoj poziciji.

Upravo zbog ovoga će desnom beku Partizan ponuditi nastavak saradnje, baš kao i golmanu Milanu Lukaču, koji je od odlaska Vladimira Stojkovića u Saudijsku Arabiju prvo preuzeo mentorsku ulogu za dvojac mlađih kolega – Nemanju Stevanovića i Aleksandra Popovića, a poslednji izveštaji iz “Zemunela” svedoče da će iskusni golman u narednoj sezoni biti i te kako konkurentan za sastav, jer je povratio formu iz najboljih dana.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.