POZNATI RUSKI KOMENTATOR ISPROZIVAO DZJUBU: Naglasio 1 MANU zbog koje Zvezda ne bi trebalo da ga dovede!
Artjom Dzjuba, Foto: Profimedia

sve je rekao

POZNATI RUSKI KOMENTATOR ISPROZIVAO DZJUBU: Naglasio 1 MANU zbog koje Zvezda ne bi trebalo da ga dovede!

Podsetimo, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je nedavno potvrdio da crveno-beli žele da angažuju 33-godišnjeg Moskovljanina

Objavljeno: 10:42h

Iskusni napadač Artjom Dzjuba na meti je Crvene zvezde, a pojedini ruski analitičari smatraju da su njegovi dani u Zenitu odbrojani.

Iskusni tamošnji fudbalski komentator Genadij Orlov smatra da dugogodišnji kapiten reprezentacije Rusije više nije dovoljno dobar za tim iz Sankt Peterburga.

- Dzjuba nije potreban Zenitu iz jednostavnog razloga – igra spor fudbal. Zbog toga je bolje kladiti se na nekog mladog napadača koji igra brzo. U fudbalu je brzina jedan od prioriteta - izjavio je Orlov i nastavio u istom maniru:

1 / 7 Foto: EPA/Anatoly Maltsev

- Bio je genijalan za Zenit, davao golove, asistirao... Bio je prvi koji je pronašao zajednički jezik sa Hulkom. Dzjuba je imao dovoljno fudbalske inteligencije i razumevanja i zbog toga se odlično uklapao u tandeme. Sada igra sa Malkomom, ali više se ne kreće isto kao ranije.

Podsetimo, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je nedavno potvrdio da crveno-beli žele da angažuju 33-godišnjeg Moskovljanina kojem ugovor ističe ovog leta.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.