OBMANA - OBRT U SLUČAJU PRETUČENI GOLMAN ZVEZDE?! Pijan rušio vrata, skinuo kajš da bi naneo povrede drugima! VIDEO
Foto: Starsport

oglasio se restoran

OBMANA - OBRT U SLUČAJU PRETUČENI GOLMAN ZVEZDE?! Pijan rušio vrata, skinuo kajš da bi naneo povrede drugima! VIDEO

Odjeknula je vest da je mladi golman Crvene zvezde, Stefan Marinković, zadobio povrede u incidentu. Par dana kasnije oglasili su se iz "Stadion" u kome se sve dogodilo.

Objavljeno: 21:36h

Oni su dostavili snimke sa sigurnosnih kamera unutar restorana, iz lifta, iz hodnika i sa parkinga. Uz objašnjenje svih snimaka.

- Na prvom mestu želimo da istaknemo da se na pomenutoj proslavi nije dogodio nikakav pokušaj silovanja - navode u odgovoru i uz to nam dostavljaju snimak gde se zaista vidi da Stefanova sestra odlazi dobrovoljno sa jednim mlađim licem u prostoriju koja služi za odlaganje poklona.

Potom sledi nekoliko snimaka na kojima se vidi kako mladi golman zajedno sa sestrom odlazi u prostoriju.

1 / 3 Foto: Starsport

- Na snimaku se vidi kako Stefan, vidno pijan, zajedno sa sestrom napušta prostoriju u 00:24.

Nedugo zatim, sledi povratak Marinkovića u sobu:

- Stefan upotrebom sile nasilo ruši vrata i ulazi u prostoriju u tom momentu njegova sestra nije u prostoriji, a na snimku se vidi kako ona ulazi kasnije u prostoriju. Dakle, nisu nikakvih huligani njega tukli kaišem po licu i telu, već je isti imao nameru da upotrebi kaiš kako bi drugim licima naneo povrede, jer se na snimku vidi kako s kaišem ide ka prostoriji.

Posle toga usledio je zahtev da Stefan i njegova sestra napuste objekat.

- Oni su nevoljno i uz mnogo problema to učinili.

Usledio je video izlaska iz lifta koji objavljujemo:

- Stefan kaišem i nogama udara maloletna lica koja usled toga zadobijaju telesne povrede čiji se će stepen naknadno utvrditi.

POGLEDAJTE TAJ VIDEO INCIDENTA:

01:04

Snimak incidenata u restoranu u kojima je učestvovao golman Zvezde

Zaključak na kraju:

- Nijednog momenta niko od gostiju niti zaposlenih nije udario Stefana. Iz svega priloženog jasno se vidi da maloletni Stefan Marinković, želeći da opravdava delikventsko ponašanje, u javnosti stvorio lažnu sliku i sebe predstavio kao žrtvu huliganizma i nedoličnog ponašanja.

- Osuđujemo svaki vid nasilja, naročito nad maloletnicima, i to je jedan od razlog što se oglašavamo na ovaj način - uz dodatak da će ceo slučaj završiti na sudu.

Dodaćemo, ovo se odnosi na događaje koje su se dogodili unutar samog objekta. Potpuno je moguće da se van objekta desio nastavak celog incidenta.

Espreso/Kurir sport


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.