SITI PETARDOM ISPRATIO GOSTE KUĆI! Važne pobede Arsenala i Evertona! (FOTO)
Detalj sa utakmice Mančester siti - Njukasl, Foto: EPA/Peter Powell

PREMIJER LIGA, 36. KOLO

SITI PETARDOM ISPRATIO GOSTE KUĆI! Važne pobede Arsenala i Evertona! (FOTO)

Vest Hem je u gostima trijumfovao protiv Noriča sa ubedljivih 4:0

Objavljeno: 20:07h

Fudbaleri Mančester sitija pobedili su na svom terenu ekipu Njukasla sa 5:0, u meču 36. kola Premijer lige.

Siti je poveo u 19. minutu, nakon odlične akcije. Asistenciju je upisao Žoao Kanselo, a glavom je gol postigao Rahim Sterling. Do drugog gola domaća ekipa je došla u 38. minutu. Volej je sa ivice šesnaesterca uputio Ilkaj Gundogan, a do odbijene lopte je u nastavku došao Emerik Laport.

Treći gol postignut je u 61. minutu, nakon što je centaršut iz kornera uputio Kevin de Brujne, dok je najviši u skoku bio Rodri. Golove su do kraja meča postigli Fil Foden u 90. i Sterling u trećem minutu nadoknade.

Siti se ovom pobedom vratio na prvo mesto i sada tri meča pre kraja Premijer lige imaju 86 bodova, tri više od drugoplasiranog Liverpula.

Ranije danas, Fudbaleri Arsenala pobedili su na svom terenu ekipu Lidsa sa 2:1. Arsenal je poveo u petom minutu kada je Edi Nketija iskoristio grešku golmana Lidsa i poslao loptu u mrežu protivnika. Pet minuta kasnije je isti igrač posle dobrog dodavanja Martinelija pogodio sa desetak metara za 2:0.

Ekipa Lidsa je do kraja meča uspela samo da golom Dijega Ljorentea u 66. minutu smanji na 2:1. Everton je slavio u gostima protiv Lestera sa 2:1 i tom pobedom je napravio još jedan korak ka opstanku u ligi, dok su fudbaleri Vest Hema pobedili u gostima Norič sa ubedljivih 4:0.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.