ZVEZDIN FUDBALER PRIŽELJKUJE DZJUBIN DOLAZAK! On je veoma dobra osoba, odmah šaljemo avion po njega!
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: Starsport©

možda ponovo zaigraju zajedno!

ZVEZDIN FUDBALER PRIŽELJKUJE DZJUBIN DOLAZAK! On je veoma dobra osoba, odmah šaljemo avion po njega!

Milan Rodić imao je priliku da upozna kapitena Zenita u periodu kada je i sam nosio dres tima iz Sankt Peterburga

Objavljeno: 15:55h

Dolazak Artjoma Dzjube u Crvenu zvezdu bio bi ogromna stvar po klub iz Ljutice Bogdana. Kapiten Zenita i ruske reprezentacije već godinama je jedan od najboljih napadača lige koju po kvalitetu mnogi svrstavaju kao prvu iza čuvenih Liga petice.

Na stadionu Rajko Mitić ne kriju da im je Dzjuba velika želja i da rade na njegovom angažovanju, a dolazak 33-godišnjeg napadača priželjkuje i Milan Rodić.

Levi bek crveno-belih imao je priliku da upozna potencijalno budućeg saigrača u periodu kada je i sam nosio dres Zenita.

Artjom Dzjuba
foto: EPA/Anatoly Maltsev

- Ako želi da dođe bilo bi mi veoma drago. Odmah ćemo poslati avion po njega u Sankt Peterburg! Ozbiljno, Artjom je veoma dobar fudbaler i osoba. Lično mi je u lepom sećanju, mislim da može dosta da nam pomogne u prvenstvu i Ligi šampiona - izjavio je Rodić za ruske medije.

Rodić ističe da i dalje prati mečeve ruske Premijer lige, pa je dobro upoznat sa kvalitetom i formom Dzjube.

- Nisam prestao da pratim Zenit iako sam otišao iz kluba. Kada mogu, gledam utakmic i, naravno, vidim kako Dzjuba igra. Šta reći - dobar je igrač. Stalno postiže golove i igra za tim. Ukrstili smo se u Zenitu, a potom i kao rivali u prvenstvu. Svima kažem da je on najbolji ruski napadač - ističe Rodić, koji je pored Zenita nastupao i za Volgu i Samaru.

Dzjuba je Zenitovom osvajanju četvrte uzastopne titule doprineo sa 11 golova i sedam asistencija, a ukupno je ove sezone u 37 mečeva dao 13 i namestio 10 golova svog tima. Dobre partije i činjenica da mu ističe ugovor, a da ne želi novi u Sankt Peterburgu, nisu promakle i drugim klubovima. Jakog konkurenta u nameri da ga dovede Crvena zvezda ima u Bajer Leverkuzenu.

(Espreso/Mocart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.