OČAJNI VLAHOVIĆ PLAKAO NA KLUPI! Đenova NOKAUTIRALA Juventus! (VIDEO)
Juventus - Đenova, Foto: Profimedia

ogroman kiks!

OČAJNI VLAHOVIĆ PLAKAO NA KLUPI! Đenova NOKAUTIRALA Juventus! (VIDEO)

Srpski fudbaler nezadovoljan svojom igrom zaplakao od besa

Objavljeno:

Fudbaleri Juventusa su poraženi od Đenove sa 2:1 u 36. kolu Serije A.

Srpski fudbaler Dušan Vlahović ni na ovom meču nije postigao gol i na taj način je izjednačio svoj najduži post u dresu "Stare dame".

To je već drugi put od dolaska u Torino zimus da na četiri utakmice u nizu na kojima je nastupio nije postigao gol. Štaviše, nije imao ni priliku za isti na ovom meču, pa je zbog toga burno reagovao.

Umesto njega, domaću ekipu je u vođstvo doveo Paulo Dibala u 49. minutu nakon što su mreže mirovale tokom prvog poluvremena. Argentinski fudbaler je dobio loptu na ivici šesnaesterca od Mojzea Kina i uputio izuzetno precizan udarac kojim je savladao Salvatorea Sirigua među stativama protivničkog gola.

Međutim, tim Maksa Alegrija kao i mnogo puta ove sezone nije uspeo da sačuva stečenu prednost. Tako je bilo i protiv Đenove koja je do izjednačenja stigla preko Alberta Gudmundsona samo dva minuta nakon što su igrači Juventusa tražili penal.

FK Juventus, FK Đenova, Serija A
foto: Profimedia

Ne samo to, već su upravo gosti bili ti koju su sa "kreča" stigli do sva tri boda i to duboko u nadoknadi drugog poluvremena. Nekadašnji fudbaler Juventusa Domeniko Krišito i aktuelni kapiten Đenove je bio idealan izbor za igrača koji će rešiti pitanje pobednika na ovom susretu.

Važno je napomenuti i da je Kin između dva gola protivnika imao najbolju šansu na meču, ali je iz neposredne blizine i odlične pozicije omašio nebranjeni gol.

Juventus je ovim porazom propustio da prestigne Napoli na trećoj poziciji makar na kratko. Trenutno imaju 69 bodova, odnosno bod manje od Napolitanaca uz meč više.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.