Na koliko se procenjuje bogatstvo Mina Rajole? BIO U SVAĐI SA KLOPOM I PEPOM - "Častio" ih pogrdnim imenima!
Pep Gvardiola i Jirgen Klop, Foto: Profimedia

nije bio u ljubavi

Na koliko se procenjuje bogatstvo Mina Rajole? BIO U SVAĐI SA KLOPOM I PEPOM - "Častio" ih pogrdnim imenima!

Otišao je čovek bez dlake na jeziku Otišao je čovek koji je omražen među klubovima i omiljen među igračima.

Objavljeno:

Najbolji menadžer u istoriji fudbala preminuo je u 54. godini. Mino Rajola je izgubio životnu bitku nakon što se borio sa teškom bolešću koja je trajala nekoliko meseci.

Rajola će ostati upamćen kao veoma snalažljiv menadžer koji je svojim veštim pregovaračkim veštinama brinuo o karijeri mnogih zvezda i obezbedio im odlične ugovore.

Ali kako su se njegovi igrači dobro snašli u ugovorima, tako je i on zaradio veliki novac od upravnih provizija, pa se njegovo bogatstvo procenjuje na 700 miliona evra.

ZLATAN SE PRISETIO PRVOG SUSRETA SA RAJOLOM: Majka bi me prodala s takvom statistikom!

Mino Rajola
Mino Rajolafoto: EPA/Alessandro DI Marco

Čuveni Italijan ostaće upamćen po tome što uvek nije imao dlake na jeziku i vrlo često kritikovao one koji su imali suprotno mišljenje.

Tako su se na njegovoj meti našli i dvojica najboljih trenera Pep Gvardiola i Jirgen Klop, o kojima Rajola nije rekao ništa lepo. Rajola je uzeo Gvardiolu na zub pre više od deset godina kada je njegov omiljeni štićenik Zlatan Ibrahimović igrao za Barselonu.

1 / 7 Foto: Profimedia

"Pep kao trener je fantastičan, ali kao čovek je apsolutna nula. On je kukavica, patuljak...", rekao je Rajola pre nekoliko godina.

On je u Klopa uperio i otrovnu strelu zbog načina na koji se nemački stručnjak ophodio prema Mariju Baloteliju na početku mandata na klupi Liverpula.

"Uostalom, uprava Liverpula je priznala da je Klop bio nepravedan. Neću ga osuđivati kao trenera jer je veliki taktičar, pričamo o njemu kao o ličnosti. Mario je bio primer, nikada se nije žalio da mora sam da trenira. Podrazumeva se da je Klop bio nepravedan, bio je govno", rekao je Raiola.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.