ZVEZDA PREŽIVELA, ALI NEMA RAZLOG ZA SLAVLJE! Veliki problem za Stankovića, Čukarički umalo do remija
Crvena zvezda - Čukarički, Foto: Starsport

plej-of superlige!

ZVEZDA PREŽIVELA, ALI NEMA RAZLOG ZA SLAVLJE! Veliki problem za Stankovića, Čukarički umalo do remija

Crveno-beli nastavljaju trku za titulu

Objavljeno: 21:02h

Fudbaleri Crvene zvezde su savladali ekipu Čukaričkog sa 1:0 na stadionu "Rajko Mitić" u meču 3. kola plej-ofa Superlige Srbije.

Prethodno je Partizan slavio protiv TSC-a i na kratko se vratio na prvo mesto na tabeli, ali crveno-beli nisu dozvolili kiks.

Stanković je "promašeo karte" i dao šansu Pavkovu koji nije uspeo da se upiše na listu strelaca.

Kiša je pravila probleme u Beogradu, pa smo prvu ozbiljniju šansu videli na isteku prvih pola sata igre kada se zatresla prečka, a šutirao je Pavkov nedovoljno precizno.

Dobro je parirao Čukarički Crvenoj zvezdi, a umalo to da materijalizuje u 37. minutu. Miladin Stevanović je odlično izveo slobodan udarac, ali je kapiten Zvezde izvadio loptu iz rašlji i izbacio je u korner.

FK Crvena zvezda, FK Čukarički, Fudbal
foto: Starsport

Samo dva minuta kasnije, domaćin je poveo! Sanogo je šutirao sa velike udaljenosti, a lopta se spletom okolnosti odbila do El Fardu Bena. On je to iskoristio da lažnjakom izbaci čuvara ispred sebe i desnom nogom zatrese mrežu Čukaričkog. Sa tim rezultatom se otišlo na poluvreme.

Napadala je ekipa Dejana Stankovića u nastavku meča, a dramatična situacija je viđena u 67. minutu meča. Milan Borjan je ostao da leži na travi posle sudara sa Erakovićem i nije izgledalo nimalo naivno.

FK Crvena zvezda, FK Čukarički, Fudbal
foto: Starsport

Posle 10 minuta prekida, meč je nastavljen, Borjan je stisnuo zube i ostao na terenu, mada se teško oslanjao na levu nogu. Ovo će potencijalno veliki problem za crveno-bele u nastavku plej-ofa.

U nastavku je propretio Ohi koji je zamenio Pavkova, ali nije uspeo da prekine post. Kolosalnu šansu za Čukarički je propustio Ergelaš kada je Eraković loše reagovao, ali je Gajić izblokirao pokušaj u poslednjem momentu, a povređeni Borjan imao sreće!

Do kraja nije bilo većih prilika, crveno-beli nastavljaju borbu za titulu sa Partizanom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.