NIKO IZ BAJERNA SE NIJE OGLASIO! Levandovski propustio trening ekipe!
Robert Levandovski, Foto: EPA/Filip Singer

čudna odluka!

NIKO IZ BAJERNA SE NIJE OGLASIO! Levandovski propustio trening ekipe!

Zaposleni u minhenskom klubu jutros su organizovali pobednički špalir ispred svlačionica povodom osvajanja nove titule prvaka države

Objavljeno:

Bajern je pobedom nad Borusijom iz Dortmunda obezbedio titulu u Bundesligi. Nemački Kiker piše da su mladi igrači i zaposleni u minhenskom klubu jutros organizovali pobednički špalir ispred svlačionica kako bi aplaudirali i čestitali treneru Julijanu Nagelsmanu, dok se na prozorima obližnjih zgrada okupilo mnogo ljudi.

Prvi golman i kapiten Manuel Nojer uzeo je megafon, zahvalivši se na podršci, nakon čega je Nagelsman rekao:

FK Bajern Minhen
foto: EPA/Filip Singer

- Sledeće godine će biti bolje, obećavam. Oko 11.15 desetkovani sastav Bajerna počeo je da trenira uz nekoliko vežbi zagrevanja.

Kiker je istakao da na treningu nisu bili Robert Levandovski, Tomas Miler, Dajot Upamekan i Bouna Sar. Moguće je da je Levandovski, o čijem se transferu u Barselonu jednostavno pošteđen treninga. Niko iz Bajerna još uvek nije saopštio razloge izostanka.

Nagelsman je najavio da će šansu do kraja prvenstva dati igračima koji su imali manju minutažu. Moguće je da je Levandovski, o čijem se transferu u Barselonu jednostavno pošteđen treninga.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.