SAOPŠTENJE NOVOG PAZARA: Fudbaleri traže POLIGRAF, plašimo se da ovako hoće da nas izbace iz Superlige!
Stadion Novog Pazara, Foto: Starsport©

kontra

SAOPŠTENJE NOVOG PAZARA: Fudbaleri traže POLIGRAF, plašimo se da ovako hoće da nas izbace iz Superlige!

Iz uprave kluba insistiraju na utvrđivanju svih činjenica povodom optužbi jer "postoji čitav niz nelogičnosti"

Objavljeno:

Čelnici fudbalskog kluba Novi Pazar saopštili su večeras da su od Fudbalskog saveza Srbije dobili dopis u kom se iznosi sumnja da je pet fudbalera tog superligaša učestvovalo u nameštanju rezultata utakmice Radnika i Novog Pazara i da plaše da se iza svega krije namera da se taj klub izbaci iz Superlige Srbije.

Kako je saopšteno, kao ključni dokaz navodi se pad kvota na kladionicama na dan utakmice u Surdulici, a uprava kluba održala je sastanke sa etiketiranim igračima koji najoštrije demantuju da su se kladili, pogotovo da su uradili nešto protiv interesa svog kluba.

- Oni su izričiti u nameri da angažuju advokate radi odbrane časti, ugleda i vlastitih karijera, koje su na ovaj način dovedene u pitanje. Spremni su da idu na poligraf i da iskoriste sve instance i u državi i van nje, kako bi se utvrdila puna istina - navodi se u saopštenju Novopazaraca.

FK Novi Pazar
foto: Starsport©

Meč Radnik - Novi Pazar odigran je 11. aprila u Surdulici, a domaći tim pobedio je sa 2:0.

- Upravni odbor Novog Pazara insistiraće na utvrđivanju svih činjenica jer postoji čitav niz nelogičnosti u pomenutim optužbama. Plašimo se da se iza ovoga krije namera da se Novom Pazaru oduzmu bodovi i da se na taj način klub izbaci iz Superlige - istakli su u pazarskom klubu.

Oni su dodali da su obezbedili sredstva za premiranje svojih igrača na svakoj utakmici u završnici prvenstva.

- Premije u istoriji kluba nisu bile veće. Utoliko su čudnije optužbe na račun petorice naših igrača, posebno što se radi o časnim i poštenim momcima, s kojima klub nikada nije imao problema - naveli su u superligašu iz Novog Pazara.

Novi Pazar u utorak od 16 časova gostuje lazarevačkoj Kolubari, u meču trećeg kola plej-auta za opstanak u Superligi Srbije.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.