STANKOVIĆ NE SKIDA OSMEH SA LICA! Posle pokera protiv TSC, imao je moćnu poruku!
Dejan Stanković, Foto: Starsport©

oduševljen!

STANKOVIĆ NE SKIDA OSMEH SA LICA! Posle pokera protiv TSC, imao je moćnu poruku!

Trener crveno-belih nije mogao da sakrije oduševljenje

Objavljeno: 18:41h

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković bio je zadovoljan nakon ubedljive pobede njegove ekipe na gostovanju TSC-u u Bačkoj Topoli (0:4).

Ovo je korak bliže odbrani titule...

- Bili smo konkretni i direktni, a ovo su utakmice gde nema popravnog. Od početka smo igrali kako smo se dogovorili i ne bih ja tu mešao derbi, jer znamo šta je naš cilj. Ovo je utakmica manje i korak bliže cilju, a momci su bili fantastični - skidam im kapu i čestitam od srca. Zahvaljujem se i crveno-beloj porodici koja je bila mnogobrojna na tribinama stadiona u Bačkoj Topoli. Ovo jeste teško gostovanje, ali kada imaš ovoliko publike pored sebe, onda se osećaš kao da je to domaći teren. Sada idemo da proslavimo Vaskrs sa našim porodicama- rekao je Stanković.

FK Crvena zvezda
foto: Starsport©

O tome koliko je Ivanić nezamenjiv govori činjenica da je jedini fudbaler koji je odigrao svaku utakmicu ove sezone - 48.

- Drago mi je zbog Ivanića i het-trika, jer je on neko ko nikad ne odustaje. Imao je momenat iscrpljenosti, jer je odigrao mnogo utakmica ove sezone, ali kad treba i kad je momenat - Ivanić je pravi. Čestitam mu, kao i svima - zaključio je Stanković.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.