DELIJE ŽESTOKO OPLELE PO STANOJEVIĆU! Šalju ga u "Lazu"!
Aleksandar Stanojević, Foto: Starsport©

superliga srbije

DELIJE ŽESTOKO OPLELE PO STANOJEVIĆU! Šalju ga u "Lazu"!

Navijači Crvene zvezde ponovo su se bavili trenerom Partizana Aleksandrom Stanojevićem na gostovanju u drugom kolu plej-ofa kod TSC-a (0:4).

Objavljeno:

Posle fotomontaža koje su Stanojevića prikazivale u ludačkoj košulji, na red je došla pesma.

Igrao se 67. minut kada je Mirko Ivanić stigao do svog trećeg gola na meču čime je pitanje pobednika rešeno. Nakon toga su "delije" počele da pevaju.

"Da li gledaš Zvezdu, Stanoje? Kako ćeš večeras, Stanoje? Završićeš u Lazi, Stanoje?", čulo se na stadionu u Bačkoj Topoli.

Podsetimo, u javnosti se pre ovog meča pojavila informacija da je Partizan ponudio premije igračima TSC-a ukoliko otkinu bodove Zvezdi. Štaviše, Stanojević je to sam to praktično potvrdio.

KATAI U STILU RONALDINJA! Majstorska asistencija posle sjajnog prodora: Ivanić ovo nije mogao da promaši! (VIDEO)

1 / 10 Foto: FK Partizan/Sandić foto

"To o premiranju, to ne mogu o tome, to je stvar kluba, ne znam kako oni funkcionišu. Ja sam sportista, uvek gledam nas, imamo naredne dve utakmice izuzetno teške, fokusiraću se na nas i naravno nadate se, prirodno i ljudski je da se nadate, nadamo se da će se desiti nešto, da ne prejudiciramo.

To oko premiranja je stvar kluba. Da ne pričam ja o svemu uvek, mislim da se klub bavi tim stvarima, ne samo sada nego i ranije, koliko ja imam informacije", rekao je povodom toga Stanojević.

Espreso/B92


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.