ZVEZDA VIŠE NEGO UBEDLJIVA! Titula još bliže!
FK Crvena zvezda, Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

ZVEZDA VIŠE NEGO UBEDLJIVA! Titula još bliže!

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su slavili protiv TSC-a (4:0) u Bačkoj Topoli u okviru drugog kola plej-ofa Superlige Srbije.

Objavljeno: 18:04h

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su TSC u Bačkoj Topoli rezultatom 4:0 u okviru drugog kola plej-ofa Super lige Srbije.

Gosti su brzo uspostavili terensku inicijativu i pored jasne želje ekipe Žarka Lazetića da izvrši visoki presing na poslednju liniju "crveno-belih".

U 16. minutu, Zvezda je u praktično tri poteza stigla do gola Filipovića, Kanga je uposlio Kataija koji je probio po levoj strani i uposlio Mirka Ivanića, kojem nije bilo teško da sprovede loptu u mrežu.

1 / 6 Foto: Starsport©

Pokušao je TSC da uzvrati preko Banjca, njegov oštar centaršut sa leve strane mogao je napraviti veće probleme gostima, dok je na drugoj strani svoju sreću sa distance neuspešno oprobao Kanga.

Promene rezultata do odlaska na odmor nije bilo, da bi u narednih 45 minuta usledio pravi potop TSC-a.

Posle pokušaja Pavkova i Bočkaja, Zvezda je u razmaku od samo osam minuta stigla do čak tri pogotka.

KATAI U STILU RONALDINJA! Majstorska asistencija posle sjajnog prodora: Ivanić ovo nije mogao da promaši! (VIDEO)

Igrao se 64. minut kada je Mirko Ivanić matirao Filipovića posle dodavanja Kange, a crnogorski vezista je tri minuta kasnije lepim udarcem doneo praktično nedostižnu prednost za Zvezdu.

Konačan rezultat postavio je El Fardu Ben u 72. minutu meča.

Mogla je Zvezda i do ubedljivije pobede, Pavkov je pogodio prečku, no i to je bilo dovoljno za siguran trijumf čete Dejana Stankovića.

Espreso/Sportske.net


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.