NAPETA SITUACIJA U MANČESTERU: Navijači su besni, traže ostavke, spremaju velike proteste!
Navijači Mančestera, Foto: Printscreen/Youtube/Новости 7 канал Одесса

VIDEĆEMO

NAPETA SITUACIJA U MANČESTERU: Navijači su besni, traže ostavke, spremaju velike proteste!

Svi znamo da je fudbal igra u kojoj ima mnogo strasti i emocija

Objavljeno:

Ne može više ovako, ne može se sa Glejzerima - vreme je da odu.

Ovo je verovatno jedna od najčešće pominjanih rečenica u razgovorima navijača Mančester junajteda poslednjih nedelja, meseci, a nova posrtanja ekipe dovela su do još većeg gneva prema američkim gazdama.

Engleski mediji prenose da se nekoliko navijača, ne precizira se tačan broj, u petak okupilo pred trening centrom ekipe i mirno protestovalo protiv familije Glejzer. Ovaj mali skup je bio samo najava većeg koji je najavljen za subotu pre meča Mančester - Norič na "Old Trafordu", kada se očekuje daleko veći broj pristalica u korteu ka stadionu.

Menadžer ekipe Ralf Rangnik izjavio je da navijači "imaju pravo da iznesu svoje mišljenje" i da "razume njihovo razočaranje" zbog situacije u kojoj se klub trenutno nalazi. Ekipa je pala na sedmu poziciju, pobedila je samo tri puta u poslednjih 12 utakmica, i samo u teoriji može do četvrtog mesta i Lige šampiona.

Ralf Ragnik
foto: EPA/Clemens Bilan

- Svi znamo da je fudbal igra u kojoj ima mnogo strasti i emocija. Mislim da svi mi možemo da razumemo da su naši navijači razočarani trenutnom pozicijom na kojoj se nalazimo i partijom kojom smo pokazali protiv Evertona (poraz od 1:0) - izjavio je Rangnik.

- Ali verujem da su naši navijači jedni od najboljih, ako ne i najbolji u Engleskoj, i sve dok protestuju na miran način i dok i dalje podržavaju tim na stadionu, mislim da imaju pravo da izraze svoje mišljenje. Razumem da su razočarani - dodao je Nemac.

U toku dana iz tabora Junajteda stigla je i vest, tojest objava od lično Nemanje Matića da će mu ovo biti psolednja sezona u klubu.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.