JAVNOST OBAVEŠTENA O SUSRETU KOJI SE DESIO POČETKOM MARTA! Pročitajte šta su TAČNO poručili navijači Partizana!
Navijači Partizana, Foto: Starsport

saopštenje!

JAVNOST OBAVEŠTENA O SUSRETU KOJI SE DESIO POČETKOM MARTA! Pročitajte šta su TAČNO poručili navijači Partizana!

Najvatrenije pristalice crno-belih tvrde da su Jovan Šurbatović i Zvezdan Terzić imali sastanak sa ciljem da se destabilizuje klub iz Humske ulice

Objavljeno: 16:33h

Navijači Partizana oglasili su se pred početak konferencije za medije Aleksandra Stanojevića i podelili prisutnim novinarima zvanično saopštenje navijačke grupe u kojoj tvrde da su Jovan Šurbatović, generalni sekretar FSS, i Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, imali sastanak početkom marta, sa ciljem da se destabilizuje Partizan.

Jedan od predstavnika navijača Partizana rekao je da je saopštenje poruka Terziću, Fudbalskom savezu Srbije i svima ostalima koji su protiv Partizana. Poručio je da ako im treba liga u kojoj će jedan klub biti "guran" na silu, VAR neće raditi, a legendu kluba će "oblačiti" u ludačku košulju, onda neka igraju sami.

Grobari
foto: Starsport

Saopštenje navijača Partizana prenosimo u celosti:

- Ovim putem želimo da obavestimo javnost u Srbiji o susretu koji se odigrao početkom marta između generalnog sekretara FSS Jovana Šurbatovića, inače bivšeg člana vođstva navijačke grupe Crvene zvezde sa jedne strane i generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića sa druge strane. Tom prilikom je dogovoreno da se na utakmicama koje bude igrao FK Partizan na sve načine spreči osvajanje bodova, tendencioznim suđenjem na štetu Partizana, a sve kako bi Partizan izgubio bodovnu prednost koju je u tom trenutku imao u odnosu na Zvezdu. Zauzvrat, Zvezdan Terzić je dao obećanje Šurbatoviću da Crvena zvezda neće biti protiv predstojećih izbora u Fudbalskom savezu Srbije, odnosno da se neće protiviti izboru Šurbatovića i njegovih kadrova u organe FSS - navodi se u saopštenju navijača Partizana.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.