PRAVO NIOTKUDA! Joviću stigla ponuda koja se NE ODBIJA!
Luka Jović, Foto: Profimedia

italijani bruje!

PRAVO NIOTKUDA! Joviću stigla ponuda koja se NE ODBIJA!

Srpski reprezentativac oživljava karijeru u Italiji?

Objavljeno: 07:42h

Srpski reprezentativac Luka Jović će izvesno je napustiti Real Madrid na leto, a uprkos spekulacijama da su engleski klubovi najviše zainteresovani za njegov angažman, postoje izgledne šanse da napadač "skrene" u Italiju.

Fudbaler Reala dovodio se u vezu sa milanskim gigantom i zimus, ali do saradnje nije došlo. Situacija se može promeniti na leto, pošto Inter želi da ojača ofanzivni deo tima i među prioritetima je Jović.

Šampion Italije Inter obnovio je interesovanje za srpskog napadača Luku Jovića, javlja pouzdani Korijere delo Sport.

Luka Jović
Luka Jovićfoto: FSS

Mogućnosti igrača poniklog u Crvenoj zvezdi izuzetno cene na stadionu Đuzepe Meaca. Ideja je da ga angažuju na pozajmicu iz Reala, pa da u zavisnosti od utiska koji ostavi kasnije otkupe njegov ugovor.

I 24-godišnjem Joviću bi promena sredine izuzetno prijala. U Realu ne uspeva da se izbori za mesto pored fantastičnog Karima Benzeme, pa je potpuno pao u drugi plan. Ove sezone je odigrao ukupno 17 utakmica, ali je u samo dve bio starter, te je upisao svega gol i dve asistencije.

Fudbaleri Reala
Fudbaleri Realafoto: Profimedia

Prošle sezone je minute tražio u Ajntrahtu, iz kojeg je prethodno i stigao u Real kao veliko pojačanje za 63 miliona evra. Sada je blizu nove pozajmice, ovoga puta u Gradu mode.

Ugovor srpskog internacionalca sa Madriđanima traje do 2025. godine.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.