NIJE SE SVE ZAVRŠILO NA TERENU: TUČA fudbalera Atletika i Sitija se nastavila u tunelu, bilo je SVAČEGA! (VIDEO)
Tuča fudbalera, Foto: EPA/Rodrigo Jimenez

vrela krv

NIJE SE SVE ZAVRŠILO NA TERENU: TUČA fudbalera Atletika i Sitija se nastavila u tunelu, bilo je SVAČEGA! (VIDEO)

Bilo je i pljuvanja i brojnih drugih groznih stvari

Objavljeno:

Haotična završnica utakmice između Atletiko Madrida i Mančester sitija nastavljena je i u tunelu stadiona "Vanda Metropolitano".

Da podsetimo, najpre je u 89. minutu posle starta Stefana Savića nad Fodenom došlo je do velikog koškanja.

Mislio je Crnogorac da Englez samo folira i želeo je da ga podigne sa zemlje, ali su ubrzo pritrčali ostali i nastala je opšta gurka.

Gundogan je tada krenuo na Savića, a Crnogorac je pokušao da se obračuna sa pola tima Mančester sitija. Žestoko je zgrabio Akea, njegovi saigrači su ga sklanjali iz gužve, a Čolo Simeone mu je ljutito pretio sa aut-linije. Naposletku je ušao u polemiku i sa Džonom Stounsom, kao i Džekom Grilišom.

Ni sa njim se nije rastao u ljubavi, već odlučio da ga snažno povuče za kosu, što se ovome nije nimalo svidelo. Sudija Dominik Sibert imao je pune ruke posla, žuti karton je dobio i Crnogorac, kao i Ake, isključen je bio Felipe, ali ni to nije smirilo strasti na terenu, pa se sve prenelo i u tunel.

Tamo je Šime Vrsaljko odlučio da flašicom gađa fudbalere Mančester sitija, posle čega je izbila nova tuča, pa je situaciju u svoje ruke morala da preuzme i policija, koja je razdvajala sukobljene strane.

Bilo je i pljuvanja i brojnih drugih groznih stvari.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.