OVAKVU IZJAVU PRED DERBI NIKO NIJE OČEKIVAO! Iliev o NAJDOMINANTNIJEM igraču Superlige - ZANEMEĆETE U ČUDU!
Ivica Iliev, Foto: Starsport©

najava derbija

OVAKVU IZJAVU PRED DERBI NIKO NIJE OČEKIVAO! Iliev o NAJDOMINANTNIJEM igraču Superlige - ZANEMEĆETE U ČUDU!

Ivica Iliev je u razgovoru za "Žurnal" istakao da jedva čeka 167. "večiti derbi" i da ga raduje to što je Partizan odigrao dobru utakmicu na Banovom brdu, bez obzira na remi.

Objavljeno: 10:03h

Kao glavnog igrača Crvene zvezde ističe Aleksandra Kataija za kog smatra da je najveća opasnost po gol Partizana.

- Katai je najdominantiji srpski igrač koji igra ovde. Nema tu govora. U suštini, on im je negde kao Rikardo nama - 50 odsto. Zna se šta je najbolji igrač, koliko znači za ekipu, za sve. To vam je tip fudbalera koji, videlo se kroz istoriju, kad igraju i kad ne igraju dobro – daju gol. Imali smo ih i mi i oni. Ne pipnu loptu - zatresu mrežu. Katai je majstor fudbala - rekao je Iliev.

1 / 9 Foto: Starsport©

Partizan ima problema u drugom delu sezone sa realizacijom, konkretno se misli na Rikarda Gomeša, ali Iliev ima opravdanje za njega.

- Neko postigne 30 golova dok takmičenje traje, najbolji je strani strelac u sezoni u istoriji kluba, na pragu velikog podviga da postane, možda, sveukupni takve veličine kao što je Partizan, a mi... Zamislite da ostvarite sve te rekorde! Jednostavno, dogodi se dan kad lopta neće u gol.

1 / 8 Foto: Starsport©

Opet, ulazio je u sve te šanse, pravio individualne situacije sebi, izborio nedosuđeni crveni karton... nikad me on ne iznervira. Učinio bi to da je postigao dva ili tri gola u sezoni. Međutim, kad nam je već doneo toliko radosti, nije logično da svaljujemo krivicu na Rikarda. Pa, doveo nas je do ove situacije - rekao je Ivica Iliev za "Žurnal".

Espreso/Sportske.net


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.