HEROJ KRUŠEVCA DAN NAKON EVROGOLA! Partizanu smo već pomrsili račune, nadam se da ćemo isto uspeti i Zvezdi!
Saša Marjanović, Foto: Starsport©

OPTIMISTA!

HEROJ KRUŠEVCA DAN NAKON EVROGOLA! Partizanu smo već pomrsili račune, nadam se da ćemo isto uspeti i Zvezdi!

Fenomenalnim golom Saša Marjanović aktivirao je vulkan oduševljenja na stadionu pod Bagdalom

Objavljeno: 15:13h

Prekršaj u poslednjem minutu sudijske nadoknade, sa oko 25 metara od gola Metalca, stigao je kao karta za poslednji voz koji vodi u plej-of, a sa razlogom su istog trena pogledi svih u Kruševcu bili preusmereni na Sašu Marjanovića. Iskusni fudbaler, lider Kruševljana, preuzeo je odgovornost i fenomenalnim udarcem aktivirao vulkan pod Bagdalom.

- Kad je sudija svirao prekršaj prošlo mi je kroz glavu da je to definitivno poslednja šansa da pobedimo i odemo u plej-of. Imali smo pre toga prilike, izgarali smo u želji da savladamo rivala, ali nije nam polazilo od ruke da postignemo gol. Nismo imali sreće. Gledao sam da se smirim pre izvođenja udarca, da se koncentrišem - počeo je razgovor za Mozzart Sport Marjanović.

Uz kapitena Napretka pored lopte je bio i Nemanja Mladenović, međutim dileme po pitanju izvodjača u ovom slučaju nije bilo.

- Pozicija je bila idealna za dešnjaka, za mene. Imamo i odlične izvođače levom nogom, ali su nijihovi prekidi sa druge strane. Uvek gađam preko zida, tako da nisam imao bilo kakvu dilemu na koji ću način pokušati da zatresem mrežu. Jedino što je bila nešto veća udaljenost te sam morao da uz precizan uputim i dovoljno jak udarac.

Saša Marjanović
foto: Starsport©

Način na koji je Napredak stigao do pobede doprineo je da slavlje u Kruševcu bude još veće, međutim Čarapani nemaju nameru da se zadovolje ostvarenim.

- Cilj je bio plej-of i to smo ostvarili, ali ne ulazimo bez ttakmičarskih ambicija u nastavak. Zašto ne bismo iskoristili ukazanu šansu? Rivali za mesto u Evropi biće nam ekipe koje su jesen dočekale iza nas.

Činjenica da sa osme pozicije ulaze u završnu fazu prvenstva uticala je da se pred igračima Napretka nađe i verovatno najteži raspored, te će od tri domaćinstva dva biti protiv Crvene zvezde i Partizana.

- Ne smemo da budemo nezadovoljni i da sada tražimo zamerke na raspored. Naše je da u svakoj utakmici pružimo maksimum. Nikad se ne zna, sijaset puta se dešavalo da ekipe sa takozvanim lakim rasporedom posle prvog poraza na domaćem terenu uđu u haos. Volim što nam u goste dolaze Zvezda i Partizan, biće to dva fudbalska praznika za Kruševljane. Crno-belima smo već pomrsili račune, pa se nadam da ćemo isto uspeti i protiv Zvezde, da se izjednačimo - uz osmeh je stavio tačku na priču Saša Marjanović.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.