GREŠKA KOJA GA SKUPO KOŠTA! Simović neće biti delegiran za suđenje tokom plej-ofa Superlige?
Detalj sa utakmice Čukarički - Partizan, Foto: Starsport©

MORAO JE DA POSLUŠA VAR SOBU!

GREŠKA KOJA GA SKUPO KOŠTA! Simović neće biti delegiran za suđenje tokom plej-ofa Superlige?

Arbitar iz Lovćenca ugrozio je i svoju internacionalnu karijeru

Objavljeno: 10:29h

Umesto da svoj posao u nedelju uveče odradi profesionalno i donese jedinu moguću, inače vrlo laganu odluku, glavni sudija utakmice Čukarički - Partizan (0:0) Novak Simović je (ne)svesno napravio dve medveđe i dve prave usluge. Prvo je propustio priliku da u 11. minutu pokaže crveni karton štoperu domaćih Kovačeviću, poslednjem igraču odbrane, posle faula nad Rikardom.

Mogao je Partizan od tog trenutka da bude brojčano nadmoćniji na terenu i ima lakši put do pobede. To se nije desilo. Ostao je Čukarički brojčano izjednačen, otišla je Zvezda na plus dva. I kada se prosto sabere sve, tu su i medveđe usluge Partizanu, ali i vrhunske usluge klubu sa Banovog i onom drugom sa Topčiderskog brda...

FK Partizan, FK Čukarički
foto: Starsport©

Kako "Novosti" saznaju, Novak Simović, inače arbitar iz Lovćenca koji već pet godina ima FIFA znak na levom džepu svog dresa, odlazi na nešto će duže hlađenje i neće biti delegiran najmanje u naredna tri ili četiri kola domaćeg plej-ofa.

Simović je ugrozio i svoju internacionalnu karijeru, pošto je u sudijskom timu našeg najboljeg arbitra Srđana Jovanovića on najčešće četvrti sudija na mečevima Lige šampiona, Lige konferencija ili u kvalfikacionim mečevima evropskih reprezentacija.

Prema saznanjima "Novosti", Simoviću je mlađi kolega iz VAR sudija na ovom meču Marko Ivković sugerisao da je Kovačević bio poslednji igrač odbrane u duelu sa Rikardom, ali glavni sudija, navodno, nije želeo da preinači svoju odluku, apsolutno uveren da u tom duelu nije bilo elemenata za crveni karton.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.