"NASTAVLJENA KRAĐA BODOVA"! Partizan raskrinkava "ljude u crnom" - SIMOVIĆ DA SUDI I DERBI!
FK Patizan, Foto: Starsport©

saopštenje za javnost

"NASTAVLJENA KRAĐA BODOVA"! Partizan raskrinkava "ljude u crnom" - SIMOVIĆ DA SUDI I DERBI!

Fudbalski klub Partizan oglasio se saopštenjem posle utakmice sa Čukaričkim u poslednjem kolu regularnog dela Superlige Srbije.

Objavljeno: 13:01h

Crno-beli smatraju da je sudija Novak Simović napravio niz grešaka na tom meču. Najsporniji detalj viđen je u prvom poluvremenu, kada je Rikarda zaustavio poslednji defanzivac Čukaričkog i zbog toga zaradio žuti, umesto crvenog, kako smatraju u Humskoj.

"Nekoliko puta smo napominjali da ne želimo da komentarišemo suđenje, ali ovoga puta smo odlukama na štetu kluba jednostavno pribijeni uza zid, smatramo da je previše i moramo da reagujemo.

Vreme je da krenete u lov na ulaznicu ZA ODLUČUJUĆI DERBI!

Posle nedosuđenog, očiglednog jedanaesterca na meču sa Napretkom iz Kruševca u 60. minutu, što je kasnije potvrđeno i analizama, juče je na Banovom brdu nastavljena krađa bodova Partizanu u režiji 'ljudi u crnom'.

Smatramo da Sudijska komisija na čelu sa gospodinom Dejanom Filipovićem napokon ima laku odluku pred sobom, a to je da delegira Novaka Simovića kao glavnog arbitra na predstojećem večitom derbiju, jer se posle utakmice Čukaričkog i Partizana, pokazao i dokazao svom prijatelju, komšiji i zemljaku iz Crvene zvezde da to zna i može da odradi na 'pošten način'.

SVE JE JASNO! Ako je i bilo dileme više nema! Sudijski ekspet - PARTIZAN OŠTEĆEN! Razlog je neverovatan!

1 / 10 Foto: Starsport©

Posle jučerašnje utakmice nam je apsolutno jasno da se ne radi o sudijskim greškama na štetu našeg kluba, već o zloj nemeri koja direktno kroji poredak i stanje na tabeli Superlige Srbije.

Bez obzira na svu štetu i nepravdu koja nam je naneta sa predumišljajem, Partizan će se do kraja prvenstva boriti samo na terenu – pošteno. Daćemo 101 posto svojih mogućnosti da osvojimo šampionsku titulu tamo gde se poštena borba i odvija – na zelenom pravougaoniku, pošto samo tako i znamo", stoji u saopštenju Partizana.

"Ukras" koji ne znamo da koristimo! ČEMU SLUŽI VAR U SRBIJI? "Mrtav" tokom meča Zvezde i Radničkog?!

Espreso/B92


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.