Roberto Karlos iz sve snage zategao sa pet metara! Pojavio se on - DOBRO MU JE GLAVA OSTALA NA RAMENIMA! (VIDEO)
Karles Pujol i Roberto Karlos, Foto: instagram/carles5puyol

sećanje

Roberto Karlos iz sve snage zategao sa pet metara! Pojavio se on - DOBRO MU JE GLAVA OSTALA NA RAMENIMA! (VIDEO)

Roberto Karlos je proslavio 49. rođendan. Brazilac je poznat i danas po razornom udarcu. Njegovi golovi se i danas prepričavaju.

Objavljeno: 11:13h

Najbolje igračke godine proveo je u Real Madridu sa kojim je osvojio mnogo trofeja, sa reprezntacijom Brazila je 2002. godine osvojio "Boginju".

Verovatno najpoznatiji njegov gol je onaj protiv Francuske iz slobodnog udarca, koji je imao fenomenalan felš koji niko nije očekivao pa je golman Bartez samo nemo posmatrao.

Sa druge strane Karles Pujol je jedan od igrača koji je fudbalsku karijeru izgradio na "srcu". Njegova borbenost, požrtvovanost su bili za divljenje. Igrao je svaku utakmicu do zadnjeg atoma snage, pružajući uvek najviše što može.

Duela ova dva igrača prisetio se Španac koji je srećom ostao sa glavom na ramenima.

El Klasiko igran na stadionu Santjago Bernabeu. Valdez na kolenima, lopta kod Karosa koji zapinje da zatrese mrežu, međutim tu je Pujol koji stavlja glavu gde mnogi ne bi nogu:

- "Pronašao sam ovaj video i moram priznati da ga nikada pre nisam video iz ove perspektive. Roberto prijatelju, skoro da si mi otkinuo glavu", napisao je Pujol.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.