LALATOVIĆ IZNEO OČEKIVANJA U FINIŠU SEZONE! Bivšim klubovima koje je trenirao poželeo osvajanje trofeja!
Nenad Lalatović, Foto: Starsport©

jasno za koga navija u derbiju!

LALATOVIĆ IZNEO OČEKIVANJA U FINIŠU SEZONE! Bivšim klubovima koje je trenirao poželeo osvajanje trofeja!

Radnički iz Kragujevca takmičenje nastavlja u plej-autu

Objavljeno: 20:31h

Nije uspeo Radnički iz Kragujevca da iznenadi Crvenu zvezdu u poslednjem kolu uoči podele Superlige na plej-of i plej-aut.

Izabranici Nenada Lalatovića ubedljivo su poraženi na stadionu Rajko Mitić (1:4) i sada se okreću borbi za opstanak.

Odmah posle duela sa crveno-belima Lalatović je poželeo svom nekadašnjem klubu da osvoji titulu, a svom timu da izbori opstanak u ligi. Nešto opširniji bio je u razgovoru sa predstavnicima medija ispred svlačionica stadiona Rajko Mitić.

- Kada sam preuzeo Radnički bio je poslednji na tabeli, uzeo 16 bodova u 22 kola, a ja kada sam došao uzeli smo u ovih sedam-osam utakmica 14 bodova. Kada bi sad počelo prvenstvo mi bismo bili četvrti na tabeli. Video se danas kvalitet Crvene zvezde, nismo mogli da im pariramo, ali moram da kažem da smo naivno primili golove. Mislim da bi ovaj tim, kada bi se na leto dovelo pet-šest igrača i kada bih ja ostao ovde, igrao jako zapaženu ulogu u Superligi Srbije - smatra trener Kragujevčana.

1 / 3 Foto: Starsport©

Izneo je Nenad Lalatović i svoja očekivanja u finišu sezone. Kao neko ko je ponikao u Crvenoj zvezdi, jasno je za koga će navijati u šampionskoj trci, ali kada je reč o Kupu Srbije, trofej je poželeo Vojvodini, klubu na čijoj klupi je sedeo u dva navrata.

- Znate da bih ja voleo da Crvena zvezda osvoji titulu, a Vojvodina kup. Meni je i Vojvodina jako drag klub, tu sam proveo prelepo vreme, a ako bih birao između Crvene zvezde i Partizana, tu nema šta da se razmišlja, svim srcem bih želeo da Zvezda osvoji titulu i pobedi Partizan ovde 3:0 - aludirao je Lalatović na predstojeći večiti derbi koji će biti odigran iduće subote od 18 časova na Marakani u okviru prvog kola plej-ofa.

(Espreso/Mocart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.