NORIČ SE NE PREDAJE, VEST HEM SVE DALJE OD LŠ: Palas ispustio bod protiv Lestera u gostima!
Norič pritiv Lidsa, Foto: Profimedia

premijer liga 32. kolo

NORIČ SE NE PREDAJE, VEST HEM SVE DALJE OD LŠ: Palas ispustio bod protiv Lestera u gostima!

Više nego što će njima doneti koristi, čini se da će ovaj meč više naškoditi ekipi Šona Dajča koja je takođe pred ispadanjem

Objavljeno:

Tri meča su obeležila početak nedeljneg programa u Premijer ligu.

Najveću pažnju je privukao meč između Brentforda i Vest Hema u kom su slavili domaći rezultatom 2:0. Time se nastavila toplo-hladno forma "čekićara" koji su ovim porazom dodatno umanjili šansu da će igranje u Evropi naredne sezone izboriti preko lige.

Brentford je oba gola dao u drugom poluvremenu. Najpre je Mbeumo bio precizan na asistenciju Tonija, a potom mu je uzvratio istom merom za 12. gol u sezoni najboljeg strelca ekipe koja je gotovo sigurno obezbedila igranje u eliti i naredne sezone.

Kada je u pitanju tim Dejvida Mojesa, oni se nalaze na mestu koje naredne sezone vodi u Ligu konferencija, ali samo uz bod više i meč viška u odnosu na prateći Junajted. Pred njima je meč četvrtfinala Lige Evrope protiv Liona, te imaju još četiir stepenika koje moraju uspešno da pređu kako bi preko tog takmičenja izborili nastup u Ligi šampiona sledeće sezone.

U preostala dva meča, derbi začelja je pripao Noriču protiv Barnlija (2:0). Pjer Les Melou i Temu Puki su bili heroji "kanarinaca" koji sada imaju 21 bod, odnosno tri manje od Barnlija koji je poslednji u opasnoj zoni, kao i meč više.

Norič je i dalje poslednjeplasirani i ispadanje izgleda neizbežno, ali je očigledno da ne odustaju. Više nego što će njima doneti koristi, čini se da će ovaj meč više naškoditi ekipi Šona Dajča koja je takođe pred ispadanjem.

Pored tog susreta, Lester je savladao Kristal Palas (2:1), a sjajan meč je odigrao Kierna Duvsberi-Hol sa asistencijom i pogotkom. Na drugoj strani je strelac bio Vilfred Zaha iz ispravke promašenog penala.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.