TSC U TEŠKOM TRENUTKU DOČEKUJE DUEL SA VOŽDOVCEM: To nas samo motiviše da pružimo svoj maksimum!
Žarko Lazetić, Foto: Starsport©

lepo

TSC U TEŠKOM TRENUTKU DOČEKUJE DUEL SA VOŽDOVCEM: To nas samo motiviše da pružimo svoj maksimum!

Dolazi nam ekipa koja igra moderan i napadački fudbal

Objavljeno:

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić rekao je da očekuje da će predstojeća utakmica protiv Voždovca biti dobra.

On je dodao da veruje da nema dilemu da će njegovi igrači pružiti maksimum.

- Voždovac je trenutno četvrti na tabeli i zaslužuje maksimalan respekt, ne samo zato, već i zbog toga što su u poslednje četiri utakmice ostvarili tri pobede, dve na teškim gostovanjima, i jedan nerešen rezultat - rekao je Lazetić, prenosi klub.

- U poslednje vreme su promenili i sistem, a delom i način igre, imaju dobar i poletan tim i siguran sam da će predstojeća utakmica biti dobra - dodao je trener TSC-a.

Fudbaleri TSC-a dočekuju u nedelju ekipu Voždovca, u utakmici 30. kola Super lige Srbije.

Pred poslednje kolo regularnog dela šampionata, TSC je šesti na tabeli sa 38 bodova, dok je Voždovac četvrti sa dva boda više.

Žarko Lazetić, Dejan Stanković, Fudbal
foto: Starsport©

Lazetić je naglasio da TSC pred meč u nedelju ima dosta problema, da ima puno povređenih igrača za koje se nada da će se brzo oporaviti i biti spremni za ovu utakmicu i za plej-of u kome ih drugi put u ovom delu prvenstva očekuje Voždovac.

- Na današnjem treningu imamo dvanaest i po zdravih igrača, ali to je samo veći izazov za nas, jer su povrede i crveni kartoni su sastavni deo fudbala. Dobro ćemo se pripremiti i nemam dilemu da će momci biti spremni i da će imati dobru energiju za utakmicu na kojoj ćemo svi pružiti maksimum uz nadu da će to biti dovoljno za pozitivan rezultat - rekao je on.

- Da nam je neko pred početak polusezone, koju smo startovali sa jedanaestog mesta, ponudio da budemo u ovoj poziciji oberučke bismo prihvatili i smatram da je naša trenutna situacija veoma dobra - zaključio je Lazetić.

Krilni napadač Jug Stanojev takođe je pohvalio igru protivnika i potvrdio da će TSC igrati veoma motivisano.

- Dolazi nam ekipa koja igra moderan i napadački fudbal, ali mi nećemo odustati od naše igre. Svesni smo koliko nam je ova pobeda važna i daćemo sve od sebe da je ostvarimo - rekao je Stanojev.

Utakmica TSCVoždovac na programu je u nedelju od 14.00 u Bačkoj Topoli.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.