OĆE DA IH "OPLJAČKA": Milošević TUŽIO Olimpiju, ako ih pobedi ima da se nabogati, samo da vidite cifru!
Savo Milošević, Foto: EPA/Peter Powell

videćemo šta će biti

OĆE DA IH "OPLJAČKA": Milošević TUŽIO Olimpiju, ako ih pobedi ima da se nabogati, samo da vidite cifru!

Jedina nepoznaznica je ko će isplatiti Miloševića

Objavljeno:

Bivši trener Partizana i Olimpije Savo Milošević tužio je ljubljanski klub i na ime odštete traži čak 400.000 evra

On je u oktobru 2021. godine dobio otkaz zbog serije loših rezultata, iako je imao čvrst ugovor sa "zmajevima".

Da je Milošević uputio tužbu potvrdio je bivši vlasnik Olimpije koji ga je i doveo na klupu Milan Mandarić, a "Nogomanija", koja je prenela njegovu izjavu, piše da je u pitanju potraživanje od 400.000 evra.

- Dogovorili smo se da dovedemo njihovog trenera i da ode Milošević. Međutim, nisu imali osnova da potpišu ugovor sa novim trenerom. Otišao sam u SAD i za to vreme je kontaktiran preko advokata da im pošalje dozvolu da razgovaraju sa Miloševićem i da ga otpuste. Nisu uopšte razgovarali sa njim, samo su mu rekli da ne treba da dolazi na trening jer imaju novog trenera - rekao je Mandarić.

Milan Mandarić
foto: EPA/Tom Hevezi

Jedina nepoznaznica je ko će isplatiti Miloševića – da li Mandarić koji ga je doveo i potpisao sa njim vredan ugovor ili aktuelna uprava na čelu sa nemačkim preduzetnikom Adamom Delijusom koja je otpustila srpskog trenera.

Delijusev prvi potez bila je smena Miloševića i dovođenje Dina Skendera za šefa struke, te Mandarić ističe da nije na njemu da to plati.

- Sada su to preneli na mene. Milošević je tužio klub. Znate da sam otpustio dosta trenera, ali žao mi je samo Igora Bišćana. Razgovarao sam sa njim i danas smo prijatelji - dodao je Mandarić.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.