PIKSI ĆE BITI VEOMA SREĆAN: Redovni član reprezentacije Srbije se posle više meseci pauze vraća na teren!
Dragan Stojković Piksi, Foto: Starsport©

lepo

PIKSI ĆE BITI VEOMA SREĆAN: Redovni član reprezentacije Srbije se posle više meseci pauze vraća na teren!

U Sasuolu su smatrali da bi srpski fudbaler trebalo da bude podvrgnut operativnom zahvatu, ali sam igrač insistirao na drugačijoj vrsti oporavka

Objavljeno:

Blistao je Filip Đuričić prošle godine, kako u Sasuolu, tako i na počeku mandata Dragana Stojkovića Piksija na klupi Orlova, ambiciozno je krenuo i u novu, ali ga je onda zadesio ogroman peh krajem oktobra prošle godine i povreda koja ga je čitavih šest meseci odvojila van terena.

U italijanskoj javosti se nagađalo i govorilo o "misterioznoj" povredi, ali prema saznanjima Mozzart sporta reč je bila o obnovljenoj povredi tetive zadnje lože, u trenutku kada ni prva nije bila u potpunosti zalečena. U Sasuolu su smatrali da bi srpski fudbaler trebalo da bude podvrgnut operativnom zahvatu, ali sam igrač insistirao na drugačijoj vrsti oporavka. Išao je i u posetu jednom doktoru u Hrvatskoj, pa se čekalo da se povreda u potpunosti zaleči.

1 / 5 Foto: Profimedia

To se konačno i dogodilo. Đuričić se ove nedelje priključio ekipi, radio je zajedno sa ostalom grupom igrača, pa bi čak mogao da se nađe i u konkurenciji za tim u meču sa Atalantom. Ovo je važna vest i za selektora Piksija, koji bi u slučaju Đuričićevog povratka u pravu formu mogao da dobije još jednog kvalitetnog igrača u rotaciji, prvo za mečeve u Ligi nacija, a potom i za toliko iščekivano Svetsko prvenstvo u Kataru.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.