NATHO U PROBLEMU ZBOG VERSKOG PRAZNIKA! Razmatra mogućnost da za meč protiv Zvezde traži blagoslov muftije!
Bibars Natho, Foto: Starsport

DAJE SVE OD SEBE!

NATHO U PROBLEMU ZBOG VERSKOG PRAZNIKA! Razmatra mogućnost da za meč protiv Zvezde traži blagoslov muftije!

Izraelac se trudi da izdrži sve napore u klubu i pruži najbolje od sebe

Objavljeno: 16:09h

Bibras Natho je bez sumnje jedan od najvažnijih igrača Partizana, a to se odražava i kroz brojke, jer je ove sezone postigao devet golova i imao osam asistencija i bez ikakve dileme je glavni "plejmejker" crno-belih, od kojeg najviše zavisi igra veznog reda.

Nema sumnje, Aleksandru Stanojeviću će za predstojeći večiti derbi, koji bi mogao da bude odlučujući i kada je u pitanju trka za titulu, koji je na programu 16. aprila od 18.00, najverovatnije na Marakani, biti potreban potpuno spreman Izraelac.

To ipak neće biti potpuno jednostavno, jer je u toku ramazanski post, koji Natho poštuje. On je u kratkom razgovoru za Telegraf otkrio kako se nosi sa izazovom da ispoštuje svoje verske običaje, gde je potrebno da se tokom meseca Ramazana 30 dana suzdržava od hrane i pića, od izlaska do zalaska sunca, a da sa druge strane izdrži sve napore da u klubu pruži najbolje od sebe.

- Da, trudim se da izvučem najbolje iz sebe, s jedne strane što se tiče posta, a sa druge da ne "ubijem" sebe i svoje telo, pošto takođe moram da budem spreman za utakmice. Pokušavam da dam maksimum. Nije lako, jer je takođe dug dan, do sedam uveče. Nije lako, ali trudim se najbolje što mogu - poručio je Natho, koji razmatra mogućnost da za večiti derbi traži blagoslov muftije beogradskog, Mustafe Jusufspahića, ali će o tome odluku doneti u zavisnosti od toga kako se bude osećao i da li postoji šansa da naškodi svom telu.

1 / 3 Foto: Starsport©

- Obično zavisi od tela. Da li ste zdravi ili niste, ako imate neki problem, ako vam treba dozvola, da ne biste učinili nešto loše svom telu. Ali svakako treba to da proverim, ne znam još - zaključio je Bibras Natho.

Podsetimo, ovo nije jedinstven slučaj sa kojim se ljudi iz Partizana susreću tokom ramazanskog posta, pošto je u finalu Kupa 2017. godine, kada je ekipu vodio Marko Nikolić, na poziciji levog beka igrao Libijac Mohamed El Monir, koji je pred duel protiv Zvezde, zvao muftiju da dobije blagoslov, pa je imao dozvolu da jede tog dana, iako je prethodno ispoštovao čitav post.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.