ABRAMOVIČ PREUZIMA TURSKOG PRVOLIGAŠA? Oglasili se iz kluba i izazvali HAOS!
Roman Abramovič, Foto: EPA/Facundo Arrizabalaga

ovo će daleko odjeknuti!

ABRAMOVIČ PREUZIMA TURSKOG PRVOLIGAŠA? Oglasili se iz kluba i izazvali HAOS!

Ruski milijarder navodno preuzima Geztepe, međutim, direktor turskog kluba ima drugačije informacije

Objavljeno:

Ruski oligarh Roman Abramovič je konstantno u centru pažnje svetskih medija od početka rata u Ukrajini, a juče je odjeknula vest da kupuje turskog prvoligaša Geztepe.

Abramovič je morao da se povuče iz Čelsija zbog povezanosti sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, a sva imovina u Velikoj Britaniji mu je "zarobljena".

Turski mediji objavili su informaciju da je ruski oligarh Roman Abramovič kupio Geztepe, ipak izgleda da od toga neće biti ništa.

Prvi čovek turskog prvoligaša Talat Papatja ubrzo je demantovao ove navode. Prema njegovim rečima, Abramovič je daleko od kupovine Geztepea.

Roman Abramovič preuzima turski klub?
Roman Abramovič preuzima turski klub?foto: EPA/Facundo Arrizabalaga, EPA-EFE/ TURKISH PRESIDENT PRESS OFFICE H

- Abramovič nas nije kontaktirao niti pričao sa nekim u klubu o kupovini. Ne postoje nikakvi kontakti - rekao je Papatja za "DHA" i time demantovao investiciju.

- Pročitali smo i mi u medijima da je Abramovič preuzeo naš klub. Nebitno je to... Objavićemo ako budemo imali nešto zvanično - dodao je Papatja koji je ovim rečima ostavio ipak prostor da Abramovič zaista preuzme Geztepe, baš kao što su najavili mediji.

Podsetimo, Abramovič je stavio "na doboš" Čelsi pošto su mu uvedene sankcije zbog rata u Ukrajini, a poslednjih nekoliko nedelja proveo je u Turskoj koja mu nije uvela sankcije.

Usidrio je jahtu i tamo učestvovao u mirovnim pregovorima, a čini se i gledao u nove investicije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.